Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Los benamines jugaron un gran partido.

Los benamines jugaron un gran partido.

BENJAMINS: N.B. ALZIRA -66- C.B. ALGINET -48-

Excel·lent partit el que ens han deparat els Benjamins d’Alzira i Alginet en esta darrera jornada del 2009. Els més menuts del Club han estat capaços de resoldre de manera brillant el difícil compromís que se’ls presentava. Encara que el fred convidava a quedar-se a casa al costat de l’estufa, les grades del Fontana Mogort s’han vist ben poblades de seguidors dels dos equips disposats a caldejar l’ambient i animar els seus jugadors. 

José Borrull ha volgut començar el partit posant en pista un quintet de garanties amb els tres jugadors que més punts estan aportant cada partit: Jorge, Carles Soler i Ferran. La intenció era ficar-se per davant des del principi però les coses no han eixit com s’esperaven perquè el primer període ha acabat amb avantatge d’Alginet per 10-15. En el segon temps els d’Alzira han pogut remontar eixos 5 punts, mantenint-se la igualtat fins el descans al que s’arribat amb una diferència mínima de 28-27 per als locals. 

Incertesa al marcador i emoció màxima a les grades, que ha començat a desaparéixer en la represa. Els xiquets de Jose Borrull han mostrat que son capaços d’assimilar i aplicar les ensenyances dels entrenaments. L’entrenador alzireny deixava tres jugadors davant pressionant l’eixida de baló d’Alginet mentre que els altres dos companys se’n tornaven arrere per a evitar el contratac i els xicons han estat capaços d’interpretar a la perfecció les ordres que rebien de la banqueta. Els d’Alginet tenien series dificultats per traure el baló controlat al temps que els de casa aconseguien recuperar nombrosos balons que sovint acabaven dins la cistella. El partit ha començat a trencar-se en el quart període amb un parcial de 12-4 per als de casa per a deixar pràcticament sentenciat l’encontre en el cinqué temps al que s’ha arribat ja amb un clar avantatge de 57-35. En l’últim temps Alginet ha pogut retallar distàncies i deixar el marcador amb el 66-48 final. 

Els més encertats en l’aspecte ofensiu han estat Ferran (23 punts), Carles Soler (16 punts) i Jorge (10), si bé esta important victòria no haguera pogut aconseguir-se sense el treball seriós i l’esforç generós de tots els jugadors de l’equip. Tots el jugadors del nostre Benjamí podran anar-se’n de vacances amb la satisfacció d’una important victòria que els permet continuar en els llocs de dalt de la classificació. 

El equipo no tuvo oposición.

 

 

 

 

 

El equipo no tuvo oposición.

ALEVINS: N.B. ALZIRA -58- BENIGÀNIM -7- 

Més senzill ha sigut l’argument del partit que a la mateixa hora i a la pista del costat ha jugat l’equip Aleví. Escaldats per la derrota de la setmana anterior els de Villa no han volgut deixar-se sorprendre i des del primer minut han mostrat la seua superioritat davant Benigànim, un equip que segons comentava un membre del propi club, milita en NP1 per error. 

El primer temps ja acabat amb avantatge alzireny de 21-5 que ho ha deixat de créixer a mesura que passaven els minuts. Els següents parcials de 14-1 i 21-1 feien que s’arribara al descans amb un contundent 56-7 que deixava als de la Vall d’Albaida a la vora del precipici. 

A la tornada del descans una nova cistella posava al marcador una diferència de 51 punts significant l’espenta final i el tancament de l’acta. L’encontre ha continuat jugant-se, tot i que el rigorós arbitratge, que ha propiciat l’eliminació per cinc personals de 3 jugadors visitants, ha fet encara més patent la diferència existent entre els dos equips. A la fi dels sis períodes reglamentaris s’ha arribat amb el resultat de 104-7

El partit ha servit sobre tot per que alguns dels nostres Alevins pogueren lluir la seua qualitat com és el cas de Carlos que amb 20 punts ha aconseguit un record anotador personal, així com Jorge i Miquel Nadal, que seguint amb la seua línea de gran regularitat han acabat amb 16 punts cadascú.Una victòria que torna a carregar de moral als d’Alzira per a lluitar pels dos primers puestos que donen accés a la fase final. 

Als amics de Beniganim volem animar-los en esta difícil temporada per a que continuen treballant sense perdre l’afany de millorar. Més aviat o més tard arribaran els bons resultats. 

BON NADAL A TOTS ELS AMICS DEL BÀSQUET!

 

3 comentarios para “VICTÒRIA TREBALLADA DEL BENJAMÍ I FÀCIL TRIOMF DELS ALEVINS”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials