Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

 

El jove entrenador serà el nou responsable de l’àrea tècnica i es farà càrrec des de ja de la coordinació en la formació de jugadors i equips per a la propera temporada 19/20.

Txus va aplegar al club en la temporada 16-17 fent-se càrrec d’equips de formació i sent segon entrenador del primer equip masculí aconseguint el subcampionat i l’ascens a preferent. Per al Trofeu Federació d’eixa temporada és fa amb la titularitat de la banqueta i l’equip queda segon en la competició.

WhatsApp Image 2019-06-01 at 13.10.06

Txus en un temps mort durant la final de Lliga Valenciana 2018

En la temporada 17-18 va ser entrenador del Júnior de Preferent i l’Aleví A i entrà en el programa de Tecnificació de la FBCV. La darrera temporada, en el seu segon any amb l’equip Júnior, l’equip guanyà la Lliga Valenciana i jugà dos fases d’ascens a autonòmica.

Aquest estiu ha format part dels “Campus Gaudeix del Bàsquet” a la Vall d’Aran i “Enjoy It” a Sentmenat (Barcelona) com a entrenador i director tècnic respectivament, experiència que de segur aportarà a la nostra estructura de formació d’ara endavant.

 

logo autos leal (2)

logo-nadalfret-limpio

PALOMARES ABOGADOS

 

pie-publicaciones

 

Totes les fotos dels nostres partits en:
www.flickr.com/nbalzira i www.facebook.com/nbalzira
Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

 

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials