Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

cabecera-publicaciones

L’Autos Leal Nou Bàsquet Alzira jugarà la final del Trofeu Federació en imposar-se en les semifinals vers el CB Grao. L’equip, entrenat en aquest Trofeu Federació per Rubén Aparisi, afrontava el desafiament de remuntar el desavantatge de 5 punts de l’anada amb la motivació de jugar la seua segona final en menys d’un any. Finalment, i després d’un partit molt complet, els de la ribera aconseguiren la victòria per un clar 75-55.

TF2019 AUTOS LEAL VS CB GRAO-100023

Alegria al pavelló Pérez Puig després de guanyar al CB Grao i aconseguir un lloc en la final.

En la final espera el CB Algemesí, que ha aconseguit imposar-se al CB Marcelina Benifaió en els dos partits de l’eliminatòria. Curiosament, els dos finalistes s’enfrontaran per segona vegada en aquest Trofeu Federació; la primera, en la fase de grups, deixà un resultat de 73-58 a favor dels algemesinencs. La final es disputarà el pròxim diumenge 16 de juny al Pavelló Municipal de Sogorb a les 10:30 h .

 

 

 

logo autos leal (2)

 

logo-nadalfret-limpio

PALOMARES ABOGADOS

 

 

 

 

pie-publicaciones

 

Totes les fotos dels nostres partits en:
www.flickr.com/nbalzira i www.facebook.com/nbalzira
Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

 

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials