Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

cabecera-publicaciones

El Júnior Autos Leal no va poder endur-se la copa en la final de la categoria zonal jugada a Sogorb front el CB Algemesí al perdre per un ajustat 67-64.

Els xics dirigits en aquesta competició per Rubén Aparici han jugat una extraordinària i emocionant final que s’ha decidit en l’últim quart. Els nostres, que iniciaven el partit amb un primer període amb una molt bona intensitat defensiva (8-18 / 1Q), han aconseguit mantindre‘s dalt en el marcador fins que en el període definitiu un parcial (21-13 /4Q) de l’Algemesí, que ja havia retallat distancies abans poc a poc, ha decidit el partit.

Les nombroses baixes de jugadores importants de l’equip han sigut excel·lentment suplertes i l’equip ha rendit a un nivell extraordinari en una final davant un rival molt complet i competitiu. Donem l’enhorabona al club veí per la victòria. Com també aplaudim l’esforç de l’Autos Leal que després d’haver guanyat a principi de temporada la Lliga Valeniciana i haver finalitzat la lliga regular amb molt bona nota, es presentava a una nova final, fet que demostra el treball i sacrifici d’aquest grup de jugadors. Enhorabona a tots i las seus entrenadors durant la temporada que hui acaba, Txus Isabel i Rubén Aparici.

48071946913_e5c5818ab8_b

Els nostres amb el trofeu de segon classificat. (Imatge cortesia de la FCBV)

 

logo autos leal (2)

 

logo-nadalfret-limpio

PALOMARES ABOGADOS

 

pie-publicaciones

 

Totes les fotos dels nostres partits en:
www.flickr.com/nbalzira i www.facebook.com/nbalzira
Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

 

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials