Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

cabecera-publicaciones

 

 

 

Hui dissabte 6 de juliol ha tingut lloc en el Pavelló Pérez Puig el tradicional torneig de Sant Bernat de 3×3 organitzat pel Nou Bàsquet Alzira.

3x3NBAlzira2019-100001

El 3×3 ens deixa més de setanta partits en un matí.

Enguany hem tingut tres categories, ja que els equips Sèniors Masculins i Veterans s’han integrat finalment en una sola categoria. Les altres dos categories han sigut la Sub-15 i la Femenina per a fer un total de 18 equips inscrits.

La configuració dels grups ha sigut diferent pel número d’equips, així doncs els dos primers equips de les categories Sub-15 i Femení han passat directament a la final.

En categoria Sub-15 els dos finalistes han sigut els equips From the Hood i Talleres Autos Leal. Els primers s’han fet amb el trofeu de campions després de guanyar la final i sense perdre cap partit en tota la fase de grups.

SUB15-campions-3x3

En la categoria Femenina Ohana Legends s’ha endut el trofeu al guanyar en la final al Team Segura. Curiosament el Team Segura havia guanyat a les campiones en la fase de grups. Ohana Legends ha sabut jugar amb l’experiència del partit anterior i torna-li la derrota en el moment més important.

FEMENI-campions-3x3

L’últim partit en disputar-se ha sigut la final Masculina en la que s’han enfrontat Alianza Popular, amb una barreja de jugadors de La Ribera i Moixent, contra Firingos, integrat pels júniors del nostre club. Alianza Popular guanyava la seua semifinal contra Adriolis, mentre que Firingos ho feia front Los Marvel. Els nostres júniors, que han fet un paper extraordinari malgrat ser els més joves de la competició, han intentat a base de tir exterior contrarestar el joc interior d’Alianza Popular, però no ha sigut possible. A la fi, Alianza Popular amb l’alzireny Pau Ros, s’ha endut merescúdament el gat a l’aigua i s’ha proclamat campió de la categoria Masculina.

senior-campions-3x3

Agraïm en primer lloc a tots els jugadors i jugadores, molts d’ells i elles no sols de La Ribera, sino vinguts de La Costera, L’Horta Nord, La Vall d’Albaida entre altres, que han vingut a passar el matí amb nosaltres i han confiat un any més en el nostre torneig. Enhorabona a tots per l’esforç i l’espectacle. Agrair també al treballadors de l’Ajuntament d’Alzira per la seua ajuda i a totes les persones del club que han treballat per a que el torneig tornara a ser la festa de fi de temporada de bàsquet para el nostre club.

Podeu trobar més de 100 fotos del 3×3 a Facebook.com/nbalzira i Flickr.com/nbalzira

 

 

logo-nadalfret-limpio

PALOMARES ABOGADOSlogo autos leal (2)

 

pie-publicaciones

 

Totes les fotos dels nostres partits en:
www.flickr.com/nbalzira i www.facebook.com/nbalzira
Recorda donar a Me Gusta a Facebook per seguir totes les nostres noticies i fotografies publicades!

 

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials