Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

 

La noticia provocó muchas llamadas. Por ahora Alberto se queda en Alzira.

La noticia-broma en el día de los inocentes, provocó muchas llamadas telefónicas!

Alberto Lahoz, fins ara Director Esportiu del nostre club i entrenador dels equips Senior i Infantil Blau, després d’unes llargues negociacions i moltes setmanes de reflexió ha decidit acceptar l’oferiment del Power Electronics València Bàsquet i des del 2 de gener serà Director Tècnic de Formació del club de la capital, càrrec que implica la supervisió de tots els equips de la pedrera així com la detecció i captació de joves jugadors per al primer club de bàsquet de la Comunitat Valenciana.

La nova responsabilitat d’Alberto implica dedicació exclusiva motiu pel qual s’ha vist obligat a demanar una excedència temporal a la Conselleria d’Educació en la seua feina com a professor d’Educació Infantil.

Albert va donar a conéixer la seua decisió al President del N.B. Alzira, Paco Borrull, el dissabte 26 de desembre. Paco li va manifestar que, encara que la seua dimissió suposava un important contratemps per al Club, comprenia perfectament que volguera aprofitar una oportunitat única com la que li havia oferit València Bàsquet, que amés del gran repte esportiu comporta una substanciosa retribució econòmica. Alberto va tranquil·litzar el President a l’exposar-li que el seu fitxatge contemplava també que el club de València es faria càrrec del cost econòmic de la contractació d’un nou Director Esportiu per al N.B. Alzira fins al final de la temporada.

Esta inesperada injecció econòmica ha fet possible que la directiva del club ja s’haja posat en contacte amb el Coordinador Esportiu del C.B. Alginet per a que ocupe la vacant deixada per Alberto. Encara s’està a l’espera d’una resposta afirmativa però en cas de no ser aixì es baralla com a segona opció la contractació de Richard Prats, Director Técnic i President del N.B. Xàtiva. Encara que alguns pares de jugadors Alevins i Infantil ja han mostrat el seu desacord, la directiva del club valora sobre tot la gran tasca realitzada per Prats en el club de la Costera.

Volem desitjar a Alberto molta sort en esta nova etapa de la seua vida esportiva i agrair-li el seu esforç i dedicació en favor del bàsquet a Alzira.

18 comentarios para “ALBERTO LAHOZ S’INCORPORA AL VALÈNCIA BÀSQUET”

 • CARMEN says:

  Enhorabona, Alberto,m’alegre molt per tú, t’ho mereixes, la llástima es que et vorem menys, però avant “TU VALES MUCHO”.

  Ja voras quan lis he ho diga a Dani i Enric.

  AMUNT ALBERTO!!!!!

  Ah! i Feliç Any nou per a tots.

 • rafa el junior says:

  Ja me vaig extranyar quan me vau borrar el missatge….xd

 • elfèlix says:

  Ja,jo, jajotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

  …em fet unes bones rises estos dies. Ara tot torna a la normalitat.

  Esperem q ningú s’haja enfadat.

  Un abraç per a tot el gabinet de premsa, a s’ho continua currant.

 • Rebeca says:

  Enhorabona Alberto! T´ho mereixes!!!!
  I ànim a eixe nou míster!!! De segur q ho fas de luxe, com sempre!!!
  Feliç any nou a tots!

 • Alex says:

  ya vorem com quedem contra el torrent, el tavernes y el aldaia si no esta Alberto. Ara k anavem be, k llastima per a nosaltres y que bona noticia per a ell

 • Alfred says:

  Què llàstima, ara que començavem a guanyar partits!
  De totes formes ¡QUE FAÇA HORES EXTRES AL NOU BÀSQUET!
  éS IMPRESCINDIBLE

 • Muri says:

  Fèlix, acabe de vore el pronostic del temps i s’espera moltisima pluja per al diumenge. Crec que tindrem que anular l’eixida que teniem prevista que potser inclòs tallen carreteres…

 • hola , bueno en primer lugar felicitar a Alberto pq es un estraordinario entrenador y mucho mas como persona y es una pena que un club como nbalzira no pueda apartir de enero contar con sus servicios pero bueno la vida sigue y seguro que en la cantera del valencia basquet realizara muy bien sus funciones . enhorabuena. por otra parte quiero agradecer al club nou basquet alzira por fijarse en mi para ocupar y desempeñar la funcion de Alberto pero hoy por hoy seria practicamente imposible incorporme a otra cantera ya que aqui tengo muchisima responsabilidad y un gran proyecto como el vuestro espero que me entendais y desde aqui un cordial abrazo a todo vuestro club que estais desarroyando una faena extraordinaria . feliz año nuevo a todos.

 • Fran says:

  Espere que siga un entrenament dinamic i no molt carregat de fisic, que el costipat de la montanya es algo dur

 • el nou Mr says:

  Xics, espere q a l’ entrene de demà a les 20 h al Fontana ningú falteu.

  Per a mi este primer entrene és una situació molt complicada i m’ agradaria tindre el recolzament de tots vosaltres.

  elfèlix

 • Pablo says:

  A ver si es verdad eso de las entradas gratis!! Eso si Alberto! si tocas algún jugador de nuestra cantera, vamos a ir a por tí! Podrías recomendar a Muri para que pueda medirse con Jaric. Saludos y nos vemos el domingo que viene!

 • Alberto Ex-mister says:

  Ho senc xics, era una ooportunitat única que no podia desaprofitar. codejant-me amhb Neven, Luengo, Rafa Atienza,… bufff quin luxe, encara que n se si estàn al nivell de Villa, Pep Borrull, Ferrran, Paul, Rafeta…
  Pero no patiu, alguns jugadors vos tindrem controlats per si Neven (Spahija) necessita jugadors per suplir possibles baixes en el primer ekip.
  I felix segur ke continua la tasca correctament, pq per aixó estar´jo en l’ombra per controlar els seus moviments, jejeje.
  Richard és una gran opció, però ke Peco prepare pasta per pagar la seuaq nómina…

  Bo xics, ens veem en la fonteta, entraddes debades sempre ke guanyeu, kabrons…

 • carles says:

  la eixida de air sonava a despedida.

 • Muri says:

  Libertad de expresion!

 • Fran says:

  La noticia pega dura!

 • elfèlix says:

  Felicitats Alberto!!!…t’ ho mereixes.

  La junta directiva m’ha proposat dur a mi l’ equip fins a final de temporada. Ahir ja vaig començar a prendre nota. La meua fitxa de jugador la cobrirà el retornament de José Grande com a primer fitxatge de la meua nova època d’ entrenador al club.

  Espere companys em respongueu com fins ara heu fet amb el meu germà. tractaré de tindre una línia continuista del projecte.

  Haguera preferit q no s’assabentareu de la notícia per la web, si no demà a l’entrenament. Els metges m’han diagnosticat tendinitis crònica al muscle dret i si vull no perdre més movilitat al braç he de deixar de jugar.

  Vinga equip superarem aquest obstacle…. i entradetes de bades per a vore el bàsquet a Vcia!!!

 • Kaplan says:

  Alberto, que te vaja bé en la nova etapa que acabes d’iniciar al València Bàsquet. Et trobarem a faltar.

  I ara que seràs un dels mandamases del club, i et codejaràs amb els germans Roig, ens aconseguiràs entrades debades, veritat?

 • carles says:

  merda, ens em quedat sense entrenador!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials