Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Concentració i disciplina seran claus per guanyar dissabte

Concentració i disciplina seran claus en el partit de dissabte

ELS BENJAMINS ACUDEIXEN A SUECA A CONFIRMAR EL SEU BON MOMENT

MARISTAS – N.B. ALZIRA ALEVÍ

L’equip Aleví arriba al moment més calent de la temporada. De les quatre jornades que disputaran durant el mes de gener abans d’acabar la primera volta, tres seran contra equips que com el nostre estan lluitant per ocupar una de les dos places que donen accés a la fase final: Maristas, Escolapias “A” y C.B. Marcelina Benifaió

La primera proba de foc serà el proper dissabte a les 12:00 a la pista de Maristas. Els de València ocupen el segon lloc de la classificació amb sis partits guanyats i cap perdut. Ha demostrat ser un equip molt competitiu capaç de suportar la pressió quan s’arriba als últims instants amb un resultat igualat. A estes altures ja s’ha enfrontat a Escolapias “A”, Benifaió i Alginet i encara que per marcadors molt ajustats, entre 5 i 2 punts, sempre ha acabat emportant-se la victòria. 

Després de les vacances de Nadal i Any Nou, l’equip de Villa va tornar als entrenaments el passat dilluns amb l’assistència de quasi tots els integrants de l’equip. L’entrenament de demà divendres serà decisiu per afrontar l’encontre amb garanties. Villa té previst treballar aspectes tàctics i assajar un parell de noves jugades estudiades que puguen marcar eixes xicotetes diferències tan importants en partits tan igualats com el que es preveu per al dissabte. 

Per al bé dels nostres cors, confiem que la nova versió dels Tigres del Xúquer puga arribar als darrers minuts amb el partit solventat i si no és així, mantinguen la sang freda que sembla tindre el seu entrenador, eixe home que mai no s’immuta a la banqueta, i facen tastar a Maristas la seua medicina. 

A PER LA VICTÒRIA! VOSALTRES PODEU!

 C.B. SUECA – N.B. ALZIRA BENJAMÍ 

Després de l’excel·lent imatge mostrada l’últim encontre davant Alginet els més menuts del club tenen un difícl compromís en Sueca. Els suecans que començaren la temporada perdent contra Tavernes “A”, l’únic conjunt invicte junt a Algemesí, conten els altres cinc partits per victòries i avantatgen als nostres amb un partit guanyat més. 

Es preveu un partit molt disputat i confiem que els xiquets de José Borrull ens deparen una nova alegria i continuen barallant-se amb els millors equips de la categoria.

6 comentarios para “PARTIT DECISIU DELS ALEVINS DAVANT MARISTAS”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials