Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

L’equip Benjamí va guanyar amb autoritat un partit que sobre el paper es presentava prou complicat, Des del primer moment es va ficar per davant en el marcador i la pressió ordenada per José Borrull a tota la pista va ofegar els locals que a penes aconseguien posicions clares de tir. 

Els d’Alzira que van guanyar tots els períodes, aconseguien en el quart ja una diferència superior als 25 punts que obligava el seu entrenador a retirar la pressió. 

Els 35 punts d’avantatge sobre Sueca, un equip que venia de guanyar cinc partits consecutius i havia perdut només la primera jornada davant Tavernes “A” mostra el potencial i l’extraordinària progressió de les més joves promeses de la pedrera alzirenya. 

Per últim volem comentar alguns xicotets problemes organitzatius. La manca de mobiliari, sense banquetes per ningun dels dos equips, va fer que jugadors i entrenadors contemplaren el joc asseguts a terra. Igualment, es produïa l’insòlit fet que una mateixa taula aprofitava per portar al mateix temps les anotacions de dos partits diferents.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials