Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
El base de les ulleres li va amargar el matí a Miquel

Ferran demana el baló a Miquel

MARISTAS 65 – N.B. ALZIRA 46

ELS MARISTES ES MENJAREN UN BON ALL-I-PEBRE D’ANGUILES

Seria pel fred, que en feia i molt al pati dels Maristes, per les reduïdes dimensions de la pista, pel paró nadalenc o per la depressió post vacances, però els Alevins no tingueren el seu millor dia. Al contrari del que ens té acostumats, l’equip va anar de més a menys i acabà completament col·lapsat en el sisé i definitiu període en el que un partit que, fins aquell moment havia resultat molt igualat, es va convertir en un passeig triomfal per als locals.

L’equip va eixir ben plantat, la connexió Miquel Sanjuan-Jorge (6 punts cadascú en el període) començava a funcionar, i tan sols algun despiste defensiu impedia que els alzirenys acabaren este temps per davant (12-12).

L'equip a penes va poder eixir al contraatac

L'equip a penes va poder eixir al contraatac

En el segon període es mantenia la concentració i la igualtat (21-21) amb anotacions des de fora de la zona per part d’Omar, Pau i Josep. Però els primers mals simptomes arribaven en el tercer temps. Maristes, amb la permissivitat arbitral, acumulava dos i tres jugadors alts en la zona, fent completament impossibles les penetracions dels alzirenys que començaven a perdre massa balons. L’encert en el tir de Ferran i Carlos serviren per a continuar enganxats al partit i anar-se’n al descans només 7 punts per baix (35-38). 

Gelats com un poll, els jugadors escoltaven a la banqueta el sermó de Villa que va tindre una efectivitat limitada perquè si bé per poca diferència tampoc no s’aconseguia guanyar el quart període (6-3). Maristas començava a prendre-li la mida als nostres i, aprofitant la dificultat de trobar espais en un terreny tan menut, en tenien prou en continuar plantant a la zona els seus pivots, alts i arrelats com a pins, contra els quals s’estabellaven tots els intents de penetrar per part de Pau i Josep, al temps que reduïen escandalosament l’habitual capacitat rebotejadora de Jorge. L’encert anotador dels dos Miquels en el cinqué període va propiciar que els d’Alzira pogueren guanyar-lo per tan sols un punt, de manera que s’arribava al darrer temps amb 51-42 per als de casa. 

Gelats de fred al descans mentre Villa dona instruccions

Gelats de fred al descans mentre Villa dona instruccions

Vista la qualitat del rival, remuntar els 9 punts semblava una empresa molt difícil però en els partits mes compromesos, els de Villa han oferit el seu millor joc en l’últim període com ho feren davant Alginet i Xàtiva, motiu pel qual, els seguidors de l’equip alzireny, que no pararen d’animar al gèlid pati ara ja sense sol, confiaven en que al menys, si es perdia el partit fora per una diferència mínima que es poguera recuperar al Fontana Mogort en cas d’empat final i pensat en el basquet-average. Malauradament els darrers huit últims minuts foren un calvari per a les nostres anguiles. Els de València seguien a la seua, pivots grans baix la cistella i jugadors bons i bregadors per fora, però, ai els nostres! … Miquel Sanjuan, desballestat pel base contrari perdia massa balons, la locomotora de Pau xocava una i altra vegada contra el mur local, Jorge seguia patint en el rebot i Miquel Nadal i Carles eren incapaços d’obrir-se espais per als seus llançaments. El resultat de tot açò va ser un parcial de 14-4, aconseguint-se els 4 punts de tir lliure, i gràcies que l’arbitre es va decidir al final a xiular alguna personal. 

Encara que la derrota faça mal, perquè ningú no esperava perdre per una diferència tan amplia i menys tal i com anava desenvolupant-se el partit, l’equip ha d’alçar el cap. Encara queden molts partits per a guanyar i molts dies per a entrenar i continuar millorant. Ara bé, pel moment son anguiles, esperem que prompte es convertisquen en els temibles Tigres del Xúquer.

4 comentarios para “DOLOROSA DERROTA DE L’ALEVÍ.”

 • emilio says:

  villa no he anat en tota la setmana xq me vaig fer un esguice jugant en el cole ja vore si podre anar la setmanan q be

 • gokuu says:

  La britat es k no mesprava prdre d tant, no savia el resultat final, xo açò ni meu imaginava…:( Stik prou dcepcionat la britat, xo bueno aço ens t k knviar la mentalitat, tnim k entrenaar mes foort i obtindre millors resultats per el nostre esforç

 • Pablo says:

  Chicos, a entrenar esta semana. Queda el partido de vuelta y todavía mucha liga. Es importante corregir errores y entrenar duro.
  Maristas es un gran equipo!

 • villa says:

  a vore si les meues anguiles del xuquer venen el dilluns a entrenar que esta setmana d,entrenaments va a ser molt exigent.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials