Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Buen espectáculo brindaron los dos equipos.

Buen espectáculo brindaron los dos equipos.

C.B GENOVÉS 42 – N.B. ALZIRA 50

(8-7 / 10-7 / 2-8 / 7-9 / 12-6 / 3-13)

Encara que ningú no esperava un partit fàcil, els que ens desplaçarem al poble dels pilotaris pensàvem que la diferència dels dos equips en la classificació ens depararia un matí amb menys tensió. I ens equivocarem.

 El partit va començar prou igualat en els dos primers períodes si bé tots dos eren guanyats pels de casa. El domini en el rebot de la pivot local feia que els alzirenys tingueren poques opcions d’un segon tir. Només en el tercer temps en què, aprofitant l’absència de la pivot, Pau es va fer l’amo del joc baix els taulers amb 5 rebots, els nostres es pogueren posar per davant i anar-se’n al descans amb una mínima diferència favorable (20-22).

 En la represa, gràcies a les cistelles de Jorge (4 punts), Miquel Nadal (3) i Josep (2) s’arribava a un màxim avantatge de 6 punts que a la fi del període es quedava en 4. Semblava que anàvem pel bon camí però encara quedava molt de partit i molts minuts d’incertesa. El cinqué període tornava a ser dominat per la pivot que, a més a més carregava a Pau de personals i després d’un parcial de 6-12 deixava als de casa 2 punts per dalt.

 Afortunadament, es va repetir la història de Maristes però, esta vegada, al revés, i el quintet de l’últim temps format per Miquel Nadal, Miquel Sanjuan, Jorge, Carlos i Josep, ens va oferir una bona demostració de bàsquet, i dominant el joc, tan en defensa com en atac aconseguien emportar-se la victòria cap a la Ribera. Hem de destacar l’encert anotador de Miquel Nadal i Jordi que amb 6 i 7 punts respectivament aconseguiren tots els punts de l’equip en este període.

 Després de la desfeta davant Maristas feia falta una victòria i, si be amb més dificultats de les esperades, les bones sensacions dels últims minuts i el favorable resultat final deu donar moral a tots els nostres jugadors per afrontar els dos difícils compromisos que queden per tancar la primera volta.

4 comentarios para “ALEVINS: QUINA MANERA DE PATIR!”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials