Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
La defensa no bajo la intensidad en todo el partido.

L'Infantil no va fer un mal partit però deu aspirar a més.

N.B. ALZIRA 41 – EQUIPO MIXTO ALDAIA 58

(0-10 / 4-9 / 3-6/ 8-9 / 3-8 / 6-6 / 6-10 / 11-0 )

Els xicons d’Alberto rebien a casa un dels millors equips de la categoria que no més ha deixat de guanyar contral els dos grans, Alginet i Escolapias. El resultat entra dins el que es podia esperar: una honrosa derrota davant un bon equip. De pitjor s’han patit esta temporada contra rivals teòricament més fluixos. 

Però a la fi del partit l’entrenador alzireny mostrava una gran contrarietat amb els seus jugadors. Els infantils per moments van demostrar que tenen qualitat per competir amb els equips de dalt de la classificació però, lamentablement, van entregar el partit en els cinc primers minuts perquè el parcial inicial de 0-10 els va posar ja a remolc del contrari per a la resta del partit, augmentant el nerviosisme dels locals i donant un plus de confiança als d’Aldaia. 

Els blaus conseguien realitzar bones transicions i conseguir a sovint posicions de tir favorables però una falta total d’encert en els llançaments, fallant  inclús cistelles fàcils evitaren que els alzirenys pugueren fer perillar la victòria visitant. 

Prova de que els d’Aldaia necesitaven jugar al 100% per guanyar, va ser l’ultim periode, en el que aprofitant una certa relaxació del rival, els nostres els endosaren un contundent 11-0. 

Al acabar el partit alguns aficionats contemplaven amb sorpresa com Alberto ordenava una sesió d’exercicis d’entrenament i explicaba el seu enuig: “Hem demostrat que podem competir amb els millors però no podem llançar a perdre un partit en 5 minuts per falta de concentració. D’haver aplicat correctament els conceptes que venim treballant als entrenaments haverem pogut pelear pel partit fins a l’ultim minut”. 

Este equip està fent grans progressos des de l’inici de la temporada però ha de creure més en les seues possibilitats. Amb una major concentració durant tot el partit i amb una mentalitat més guanyadora els éxits estan asegurats.

2 comentarios para “L’INFANTIL BLAU NO POT AMB L’ALDAIA”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials