Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

GESTORIA CLARAMUNT ESCOLAPIAS 69 – N.B. ALZIRA 32

(9-7/2-6/21-2/16-0/8-7/13-10) 

Guanyar a València, asignatura pendent

De vegades sembla que l’història es repetisca, i és que esta jornada ha resultat molt similar a la viscuda per l’equip Aleví fa dos setmanes: desplaçament al “Cap i Casal”, partit jugat al pati d’un dels millors col·legis de València (encara que la direcció del mateix deuria ocupar-se de que els seus equips de base, i sobre tot els rivals, jugaren en pistes millors acondicionades), un rival molt superior en altura, dos primers temps ben jugats i un tercer amb moltes errades. La diferència ha estat en que, mentre contra Maristas, s’arribava al descans només 7 punts per baix i amb opcions de disputar el partit fins al final, contra Escolapias, s’arribat al descans ja amb tot decidit. 

Els de Villa han començat fent circular el baló correctament, la superioritat en rebot dels locals era ostensible però l’altissim nº 9 només aconseguia 2 punts i si bé el base  nº 6 ja presentava les seues credencials a MVP del partit amb 6 punts, Miquel Sanjuan li replicava amb 5 seus. En el seguent periode gràcies a l’encert en el tir d’Omar i Pau i la concentració i control del joc que mostraven Ernesto, Josep i Miquel Nadal, els d’Alzira conseguien acabar per davant, deixant a la grada amb moltes esperances i bones sensacions. 

Però fins aci va arribar la part bonica de l’història. Els de casa van eixir al tercer temps amb el ganivat entre les dents i els nostres semblaren no adonar-se de que per a que el partit no s’escapara hi havia que jugar al 200%. El base nº 6 s’en anava massa vegades de Miquel Sanjuan sense que ningun company eixira a fer les necesàries ajudes, encarregant-se el primer d’acabar ell mateix brillantment la jugada o doblar-la al pivot nº 9 que resultava imparable si rebia el baló en la zona perquè superava en cuasi dos pams a Jorge, jugador més alt d’Alzira i encarregat de marcar-lo. En atac poca movilitat i falta d’idees i com a resultat un parcial de 21-2. Partit vist per a sentència i dos primeres dades per a la reflexió: el base nº 6 que va jugar 4 parts, aconseguia 11 dels seus 21 punts total en este periode, mentre que el pivot nº 9 feia 8 dels seus 10. Deneu punts entre dos jugadors en huit minuts. 

Els d’Alzira eixien amb la moral per terra després del descans i una apisonadora verda els feia encaixar un nou parcial de 16-0 colocant al marcador un inapelable 48-15. Després d’acò, les nostres anguiles degueren pensar que no es podia consentir que allò acabara en masacre i permetre que l’acta es tancara abans de que acabara el temps reglamentari. De manera que decidiren ficar-se la camisa per dins, posar-se una mica de betum en les sabates, llavar-se la cara amb aigua i sabó i amb gest d’eixir a la plaça a buscar novia, foren capaços de tornar a equilibrar el partit, amb alguns moments molt bons d’Omar, i evitar que la ferida es fera més gran.

Dos dades més: Alzira va llençar 12 tirs lliures i només va transformar 1. En quant ha rebots es capturaren 15 quan la mitjana dels quatre últims partits, sense contar el de Benigànim, és de 30

Arribats a este moment de la temporada en que falta un partit per acabar la primera volta, contra un rival molt difícil per cert, l’equip Aleví ha guanyat 6 partits i perdut 3, no podem evitar fer-nos vàries preguntes: 

1.- ¿La diferència real entre el nostre equip i el de Maristes o Escolapias és la que acabaren reflexant els marcadors?

 2.- Tots estem d’acord en que es juga com s’entrena. ¿Entrenen els jugadors amb la intensitat necesària per afrontar els partits contra equips de nivell?

 3.- ¿Quin objectiu deu marcar-se l’equip fins a la fi de la temporada? ¿Tenim equip per a competir amb els millors equips de la categoria? I en cas de que la resposta siga afirmativa ¿volem competir?.

 S’agraïxen els comentaris per part de tots.

3 comentarios para “L’ALEVÍ PATEIX LA TERCERA DERROTA DE LA TEMPORADA: UN MOMENT PER A LA REFLEXIÓ.”

 • villa says:

  com entrenador de l,alevi puc afirmar que els equips de valencia no son superiors a nosaltres com reflexa el marcador final,es de veres que els jugadors varien la intensitat durant un partit i no deuria ser aixi,igual es culpa tambe del entrenador que no els motiva lo suficient.
  pero es de veres que com es entrena es juga i ultimament els entrenaments baixen d´,intensitat.

 • anarla says:

  En primer lloc, crec que no hem de pressionar tant als jugadors. No hem d’oblidar mai que es tracta només d’un joc i, per damunt, els jugadors a estes edats han de divertir-se i passar-s’ho bé jugant als bàsquet. Francament, el resultat és lo de menys, encara que a tot esportista li agrada guanyar.

  Respecte als objectius per a la resta de temporada, hem de ser realistes, i han de passar per millorar els resultats de la primera volta i intentar guanyar en la nostra pista a equips com l’Alginet, Maristes o Escolàpies. Si ho aconseguim, anirem pel bon camí.

  Anims, xicons. I a dfonar-ho tot en els entrenaments.

 • Rafa Martínez says:

  Entre el tercer i quart període el resultat es de 37 – 2 .Així no es pot competir.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials