Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

N.B. ALZIRA BENJAMÍ – EMBA L’ALCUDIA

N.B. ALZIRA ALEVÍ – C.B. MARCELINA BENIFAIÓ 

Interessant matinal de bàsquet la que es preveu el proper dissabte al Fontana Mogort. Després de l’Infantil Blau que juga a les 10:30 i abans de l’Infantil Femení que començarà a les 12:30, Benjamins i Alevins jugaran a les 11:30 contra dos clubs veins de la nostra comarca. 

Després d’una inesperada jornada de descans a causa del partit ajornat la setmana passada a Picassent, el Benjamí juga el penúltim partit de la primera volta i rep al EMBA L’Alcúdia que ve de perdre a casa davant Almussafes i comptabilitza a hores d’ara un total de 2 victòries i 6 derrotes. Els xiquets de José Borrull, que amb un partit menys ocupen el cinqué lloc de la classificació, eixiran decidits a emportar-se una nova victòria amb l’intenció de no allunyar-se dels primers llocs. 

Per la seua part, els Alevins disputen a la mateixa hora l’últim partit de la primera volta davant el C.B. Marcelina. L’Aleví de Benifaió que la passada temporada va caure en els tres partits disputats contra el nostre Aleví, ha augmentat el seu potencial en la present com mostra la seua trajectòria: tan sols han perdut dos partits, tots dos fora de casa en les complicades pistes de Xàtiva i Maristas i han aconseguit importants victòries com aquella en la pista de Escolapias o la de la setmana passada per 8 punts com a locals davant Alginet. 

Villa ha intentat conscienciar els seus jugadors sobre la importància del partit, incidint durant els entrenaments de la setmana en l’aspecte físic i en els moviments necessaris per eixir-se’n de la pressió que presumiblement els de Benifaió intentaran exercir per tota la pista. 

La moral dels Alevins continua alta i confien plenament en oferir una gran triomf a la seua incondicional afició. Que ningú se la perda! Este croniste que no podrà asistir a l’encontre estarà pendent de les bones notícies a milers de quilómetres de distància.

2 comentarios para “ALEVINS I BENJAMINS A PER LA VICTÒRIA EN LA MATINAL DEL DISSABTE”

  • emilio says:

    collins miquel parles com villa tanta motibacio jejeje pero anem a guanyar segur

  • gokuu says:

    Vinga xiks tnim k wanyar!!!!!!!!!
    No podm prdre l’oportunitat k tnim d tornar a entrar en klor amb la moral ben alta x a seguir amb el mateix ritme amb el k komençàrem la temporaada.
    A per ells tigres!!!!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials