Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Llançament de Ignacio que va destacar amb les seues 3 assistències

N.B. ALZIRA 80 – C.B. LARRODE 29

(18-8 / 10-8 / 28-10 / 13-3 / 11-0 ) 

Després dels difícils enfrontaments contra Escolapias i Benifaió, els Alevins aprofitaren el partit de dissabte davant l’equip de Catarroja per a lluir-se i tornar a carregar-se de moral, efectuant un joc fàcil i de vegades brillant davant un rival que no li va plantejar massa problemes. 
D’eixida, Villa va començar fent alguns canvis en la formació inicial amb la finalitat de que alguns jugadors anaren assumint més responsabilitats en el joc, situant a Carlos en la posició de base. Luis, la nova incorporació de l’equip, va inaugurar el marcador i des d’eixe moment els alzirenys ja anaren sempre per davant. Gràcies a la bona connexió entre Carlos, Jorge i Lluís, el primer temps ja acabava amb un avantatge de 18-10. 

Larrode intentava aferrar-se al partit, plantant cara als locals durant el segon temps que resultava mes igualat i que els locals guanyaven per tan sols dos punts (10-8). Però el partit es trencava definitivament en el tercer període amb l’eixida a pista de Jorge i Miquel Sanjuan que s’encarregaven d’anotar 26 punts entre els dos deixant el marcador 56-26 i el partit clarament decantat a favor dels nostres abans d’arribar al descans. 

Poca història va haver durant la resta de partit. Encara que els jugadors de Larrode no deixaren de lluitar en cap moment la distància anava ampliant-se de manera imparable fins arribar al 50 punts de diferència als pocs minuts del cinqué període. 

A la fi del temps reglamentari es va arribar amb un contundent 109-45 amb bones pinzellades de bàsquet per part de tots els jugadors alzirenys, especialment per part de Ferran que amb 11 punts i 2 rebots està arribant al nivell de joc que tots esperàvem d’ell, Omar (13 punts i 3 rebots), Pau (10 punts, 1 rebot i 2 assistències) i Carlos (10 punts i 1 rebot). 

Jorge va tornar a ser un dels millors

Menció a banda mereix l’actuació de Jorge i Miquel Sanjuan que tingueren una actuació espectacular. El pivot acabava el partit contabilitzant 26 punts, 8 rebots i 2 assistències, mentre que el base aconseguia 17 punts, 2 rebots i 10 assistències.

Tampoc podem oblidar la contribució de Ignacio (4 punts, 3 assistències), Emili (2 punts), Luis (6 punts, 3 assistències), Ernesto (5 punts, 1 assistència) i Josep (5 punts, 1 rebot, 1 assistència) i Ivan (1 rebot). 

Carlos intenta el llançament

Pau contra tots

4 comentarios para “ELS ALEVINS TORNEN A ASSABORIR LA VICTÒRIA”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials