Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

BENJAMINS: C.B. TAVERNES “B” – N.B. ALZIRA

L’equip Benjamí disputa el proper dissabte el primer encontre de la segona volta contra Tavernes “B”.

Els jugadors de José Borrull han conclòs amb notable alt la primera volta, ocupant el tercer lloc de la classificació amb 8 partits guanyats i 3 perduts, per darrere d’Algemesí i Tavernes “A”, i amb les mateixes victòries que Sueca que és quart. Llàstima del partit perdut a Almussafes,  perquè d’haver-se guanyat s’estaria encara més prop dels dos equips de dalt.

Tavernes “B” porta tan sols 2 partits guanyats, si bé, te un encontre encara per disputar.

Encara que en la primera volta es va obtindre una còmoda victòria a casa davant el segon equip de La Vall, els menuts no poden confiar-se i hauran d’eixir a la pista a per totes per a encetar amb bon peu esta segona volta i continuar la seua bona trajectòria.

Sort xiquets!

ALEVINS: C.B. ANNA – N.B. ALZIRA

Les anguiles de Villa tindran ocasió de nadar a l’Albufera d’Anna, si no tenen massa fred, amb ocasió del seu desplaçament de dissabte.

L’equip de la Canal de Navarrés està situat en les posicions baixes de la classificació i va estar derrotat amb claredat en la seua visita al Fontana Mogort.

El partit és una bona ocasió per a practicar noves jugades, seguir millorant en defensa i que els jugadors que han disfrutat de menys minuts al llarg de la temporada demostren tot el que poden aportar a l’equip.

Si els Alevins estan al seu nivell habitual no deu ser un partit complicat, però un excés de confiança pot resultar fatal. És una oportunitat per demostrar que hi han ganes i qualitat per a millorar l’actuació de l’equip en la primera volta.

Un comentario para “ELS BENJAMINS INICIEN LA SEGONA VOLTA A TAVERNES I ELS ALEVINS VISITEN LA CANAL DE NAVARRÉS”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials