Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

C.B. ANNA 53 – N.B. ALZIRA 77

(10-12 / 12-10 / 8-21 / 6-13 / 4-10 / 13 – 11)

Pel que sembla, a estos xiquets el fred no els senta massa bé i el passat dissabte, quan començava el partit a les del 10 del matí el termòmetre no marcava més de 3 graus a l’exterior de l’elegant Pavelló Poliesportiu d’Anna, dins el qual la temperatura també era gèlida. 

El partit començava prou embolicat i sense que ningun dels dos equips aconseguira fer-se amb el comandamen, si be, com a mal menor, el primer temps se saldava amb una mínima diferència favorable als d’Alzira gràcies als 12 punts aconseguits entre Jorge i Miquel Sanjuan. En el segon període, lluny de millorar, els nostres continuaven desorganitzats en atac i donant tota classe de facilitats en defensa, sonant les alarmes quan, gràcies a 3 triples consecutius, els d’Anna es ficaven per davant 21-18. En eixe moment Villa demanava temps mort i, sorprenentment, en compte de marmolar i donar instruccions als seus jugadors, els posava a fer ratlles com a castic pel mal joc i la falta de concentració. 

Pel cap de molts va passar un partit disputat fa dos anys en este mateix pavelló per nostre equip Benjamí, en el que militaven un bon grapat de jugadors ara alevins, que va acabar perdent-se de forma inesperada. Però algun efecte degueren fer les ratlles perquè, al menys s’arribava a la fi del període amb empat a 22 gràcies a un triple d’Ernesto a pocs segons de la fi. 

El partit va començar a adreçar-se en el tercer temps en què amb l’entrada de Josep es va guanyar una mica d’intensitat defensiva, Miquel Sanjuan feia circular el baló amb mes criteri i juntament amb Jorge tornaven a anotar 19 punts entre els dos. Al descans s’arribava amb avantatge alzireny de 13 punts (30-43). 

Afortunadament el partit va continuar sense sorpreses, Miquel Nadal i Carlos milloraren el seu encert anotador, mentre que Omar, Ferran i Ivan reforçaven la capacitat rebotadora de Jorge. Sense practicar un bon joc els de Villa van imposar la seua millor qualitat tècnica per endur-se el quart i cinqué temps, arribant-se a la fi d’este amb una diferència de 26 punts, la màxima del partit. En l’últim període l’equip va tornar a relaxar-se i els locals aprofitaren per a retallar distàncies. 

En resum, victòria sense brillantor, en la que una de les poques notes destacables va ser el bon partit de Ferran: 12 punts amb un percentatge d’encerts del 75% en tirs de camp i 6 rebots confirmen la seua línia ascendent. 

Una llàstima que no s’aprofiten estos partits, teòricament fàcils, per a assajar jugades i acostumar-se a jugar amb la intensitat i concentració necesàries per abordar els partits complicats

Estadístiques: Ferran (12 punts, 6 rebots), Emili (1 R, 1 A), Omar (9 R), Miquel Nadal (10 P, 1 R), Ivan (2 P, 6 R), Jorge (19 P, 9 R), Luís (2 R), Miquel Sanjuan (22 P, 2 R, 2 A), Ernesto (3 P, 3 R), Carlos (7 P, 3 R, 1 A), Josep (2 P, 1 R, 1 A).

Un comentario para “DISCRETA VICTORIA DELS ALEVINS A ANNA”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials