Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

N.B. ALZIRA 61 – C.B. MARCELINA 67

(8-1 /5-10 / 4-12 / 11-6 / 3-9 / 14-6 / 6-15 / 10-9) 

L’Infantil Blau i el C.B. Marcelina protagonitzaren un emocionantíssim encontre, amb moments de gran bàsquet i un marcador incert que no va quedar definitivament decantat del costat dels visitants fins l’últim minut de partit. 

Acostumats a matinejar, elx xicons d’Alberto eixiren a la pista ben desperts. Luis era el primer en fer treballar als anotadors, una bona defensa no deixava opcions de tir clares als visitants i l’encert de Jesús, gran protagoniste d’este inici de partit amb 6 punts, deixaven un 8-1 al marcador a la fin del primer temps, el major avantatge dels alzirenys durant tot el partit.

Els de Benifaió no trigaren en reaccionar i amb l’entrada en joc del seu número 9, màxim anotador de l’encontre amb 22 punts, arribaven a igualar a 11, però un nou llançament de Jesus en els últims segons servia per a acabar el segon periode 2 punts per davant.

Dos cistelles de Luis i Lucas tornaven a posar als nostres 4 dalt però, a meitat del tercer temps els blaus començaren a desordenar-se, errades en llançaments clars donaren varies opcions de contracop al rival, que agraït no les va rebujar i amb un parcial de 0-12 semblava escapar-se en el marcador (17-25). Sense tir exterior, els d’Alzira ho deixaven tot en les mans de Luis que no tenia el seu dia més encertat. 

Però els d’Alberto no tenien intenció de rendirs-se tan pronte, Alfred va entrar més en joc, fent funcionar millor el col·lectiu, i un parcial de 7-0 reduia l’avantage foraster a tan sols 1 punt, diferència amb la que es va arribar al descans (28-29). Igualtat màxima i tensió a la grada, motiu pel qual alguns espectadors aprofitaren per anar a fer-se una tila al bar del costat.

 En l’arrancada del segon acte va tornar a apareixer el Nou de Benifaió que anotava 7 punts en cinc minuts. Acò, junt a la falta d’encert dels locals en els tirs lliures (1 de 6) propiciaven que els Marcelins tornaren a escapar-se (31-38). 

El sisé periode va ser el millor jugat pels nostres. Luis es feia l’amo dels rebots, Alfred destroçava la defensa rival amb els seus tirs des de fora de la zona i desprès de molts minuts, Alzira tornava a posar-se per davant (43-40). 

Però després d’una de cal, tinguerem un altra d’arena i en el seté temps va arribar el segon moment de colapse dels alzirenys. Pérdudes continues de baló en atac i molta precipitació a l’hora de traure el baló amb passades arriscades en camp propi que eren tallades i ràpidament convertides pels de Benifaió que assolien una màxima diferència de 10 punts a les acaballes d’este fatídic període que finalment una cistella de Jesús reduïa a 8 (51-59).

 El millor que van oferir el dissabte els deixebles d’Alberto va ser la bona disposició per lluitar fins a la fi, de manera que quan tot semblava sentenciat una anotació de Luís i dos de Lucas tornaven a fer sentir l’alé dels nostres en el bescoll dels de Benifaió (57-59). Sobreposant-se a les seues imprecisions i carències, els Blaus semblaven llançats a per la victòria però a falta de dos minuts i mig l’entrenadora visitant va demanar un temps mort que els va tallar les cames de soca-rel i el seu número 4 que ja li havia pres el testimoni al seu company número 9, es va encarregar de matar el partit. 

Per part d’Alzira destacar el treball i esforç de tot l’equip i en especial l’encert en el llançament d’Alfred (18 punts), els bons moviments de Jesús (10) i les ràpides eixides al contratac de Eric (8) així com el treball baix els tableros de Luis (10) i Lucas (7). 

Per part de Benifaió brillaren per damunt de tots el 9 i el 4. Tots dos aconseguiren 45 punts dels 67 que va fer el seu equip.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials