Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

N.B. ALZIRA 28 – C.B. ANNA 50

(4-7 / 3-4 / 1-8 / 2-10/ 1-7 / 3-4 / 6-6 / 8-4 )

Després de la millora experimentada durant les últimes jornades l’equip de Rafa Ros afrontava el partit de dissabte amb la convicció d’aconseguir la tercera victòria de la temporada.

El partit que va arrancar prou igualat (8-11 a la fi del segon període) va començar a trencar-se en el tercer temps en què Anna aconseguia imposar-se amb un parcial de 1-8 i encara més en el quart, també guanyat cómodament pels visitants que, liderats pel seu base nº 15, se n’anaven al descans amb un favorable 10-29

Els alzirenys no eren capaços de jugar amb la intensitat i concentració que l’enfrontament exigia i fins al sisé període, de la mà de Josep, no aconseguiren fer-se amb el control del partit, encara que continuava costant massa convertir en punts les llargues possessions de baló, mentre que els d’Anna es mostraven molt més efectius al contratac. 

La recuperació del Blancs es confirmava al seté període que resultava molt igualat (6-6) mentre que l’últim era per als alzirenys gràcies a l’aportació ofensiva de Bernat, que tot i fallar dos tirs lliures anotava ell sol 6 punts en estos cinc últims minuts i deixar el 28-50 definitiu.

L’Infantil Blanc deurà continuar treballant dur per a ser capaç de revertir estos resultats adversos. Confiem en vosaltres!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials