Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

JOVENS PA I PERNIL ALMÀSSERA B – 38 – N.B. ALZIRA BLAU – 68 –

(6-16 / 1-6 / 7-6 / 4-10 / 4-9 / 2-7 / 6-6 / 8-8)

En la primera volta els Jovens d’Almàssera havien guanyat a Alzira per 8 punts. No era un desplaçament fàcil, però era un partit dels què ja no es podien perdre. Tot i jugar bé el dissabte anterior, l’Infantil Blau va tindre dos breus períodes de desconcert que el rival va aprofitar per anar-se’n en el marcador. Però esta vegada l’equip d’Alberto va ser un equip seriós, concentrat i sense fissures, que no va donar la mínima opció al seu rival. 

Els dos primers temps van resultar crucials. Pujant el baló ràpid i sense bot, amb moviments constants en atac i paciència fins trobar una bona opció de tir, amb els homes alts dominant el rebot i liderats per Alfred i Luis , 8 punts cadascú en els 10 primers minuts, este últim amb un bon grapat de rebots i 3 taps, els d’Alzira manaven en el joc i en el marcador en el què col·locaven una diferència de 15 punts que ja no va parar d’augmentar. 

El tercer temps va ser l’únic que els Blaus no van guanyar però en el quart tornaren a la càrrega i aconseguien anar-se’n al descans 20 punts per dalt.

 El resultat era clarament favorable al nostre equip però el més important es que era totalment merescut i aconseguit amb un joc brillant de tot l’equip. Quedava per veure si els 9 jugadors amb què contava ahir Alberto eren capaços de mantindre eixe nivell en la represa, si podien mantindre la mateixa intensitat o començaven a despistar-se com ha ocorregut amb massa freqüència. I esta vegada no. L’equip alzireny va ser capaç de jugar el que s’entrena durant la setmana i continuar treballant com una màquina quasi perfecta que assolia els 30 punts d’avantatge a la fi del sisé període. 

Tot i continuar jugant be, els Blaus, que havien fet un enorme esforç físic, entre altres coses perquè al basquet no es juga caminant i els xicons el dissabte jugaren a basquet de veritat, alçaren una mica el peu de l’accelerador de forma que la diferència en el marcador ja no va anar més enllà. 

Potser que al passar per València els Infantils van divisar l’imponent silueta del Palau de les Arts i quedaren impregnats d’inspiració musical. El fet es que van actuar a la pista d’Almàssera com si d’una orquestra es tractara. Una orquestra ben dirigida des de la banqueta i amb dos grans solistes, Luis i Alfred, però on ningú no desafinava i on cadascú va interpretar perfectament la seua partitura. Proba de l’aportació de tots al joc col·lectiu és que tots els jugadors de l’equip van anotar: Alfred (18), Luis (16), Jesus (9), Eric (6), Lucas (5), David (4), Angel (4), Miquel (4) i Alex (2). 

Enhorabona a tots. Este és el camí.

Un comentario para “RECITAL DELS BLAUS A L’ALMÀSSERA”

 • alberto (mister) says:

  ENHORABONA XIQUETS!!

  Probablement el partit més complet de la temporada. Amb un joc fluit, dinàmic i combinatiu, amb una intensitat defensiva considerable. Però sobretot, i per damunt de tot, jugant com entrenem, aplicant les coses ke treballem als entrenaments, amb seguretat i confiança.

  La veritat es ke vaig disfrutar com a entrenador i espectador.
  Però aquest partit ens ha de servir per a creure en el nostre treball i donar un pas més en la nostra milloria i no relaxar-nos.

  I hui a entrenar a tope!!

  Per cert, enhorabona una vegada més al reporter!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials