Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

SENIA INFORMATICA C.B. ALGEMESÍ – 56 – N.B. ALZIRA – 83 –

(5-18 / 8-14 / 15-12 / 9-14 / 9-9 / 10-16) 

Els Alevins aconseguiren el passat dissabte la seua novena victòria de la temporada. El partit es va posar ràpidament de costat alzireny amb un parcial inicial de 0-9 gràcies a les anotacions de Pau i Carlos que van liderar l’equip en este primer període que es tancava amb 13 punts d’avantatge. 

En la continuació Miquel Nadal distanciava més als nostres (7-26) amb dos triples consecutius i una cistella de dos, diferencia de 19 punts que es mantindria a la fi del segon temps (13-32). 

El tercer període va ser l’únic guanyat pels d’Algemesí que aprofitaren una certa descoordinació en l’equip de Villa que no va jugar eixe temps amb un base de referència per a retallar distancies (28-44)

Encara que el marcador era clarament favorable per als nostres, no podien confiar-se i després del descans els d’Alzira tornaven a registrar un nou parcial de 0-9, esta vegada amb una aportació destacada de Ferran i Luis que van anotar els 14 punts d’este període a la fi del qual arribaven 21 punts dalt. 

Ninguna sorpresa va deparar tampoc l’últim tram de partit en què el nostre equip va aconseguir ampliar la diferencia fins a 27 punts

En línies generals els Alevins jugaren un bon partit que va servir per a que alguns jugadors com Carlos (12 punts, 4 rebots, 1 asistència) o Lluís (13 punts, 2 rebots) assumiren més responsabilitats del què ho fan habitualment. Hem de remarcar la rapidesa amb què Luís s’ha integrat a l’equip, destacant no únicament per la seua anotació sinó també per la decisió amb què va col·laborar a pujar el baló. 

Tampoc no podem oblidar el gran partit de Jorge que continuant amb la seua línia de regularitat va aconseguir 18 punts i capturar 7 rebots. 

L’única nota negativa va ser una excessiva relaxació en defensa que va permetre l’equip local anotar amb massa facilitat. Caldrà millorar este aspecte de cara a compromisos més difícils com el de la setmana vinent davant Alginet

Estadístiques:  Ferran (9P, 8R), Ignacio (2P), Omar (4 P, 5R), Miquel Nadal (9P, 1A), Ivan (2R), Luis (13P, 2R), Jorge (18P, 7R), Ernesto (2P, 1R), Emilio (1P, 2R), Pau (9P, 4R), Carlos (12P, 4R, 1A), Josep (4P, 4R).

Un comentario para “BON PARTIT DELS ALEVINS A ALGEMESÍ”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials