Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

N.B. ALZIRA -113- C.B. ALGINET – 51-

(27-4 / 17-5 / 23-5 / 17-17 / 17-9 / 12-12)

El partit contra Alginet al Fontana Mogort va resultar molt més fàcil del que s’esperava. Villa havia preparat l’encontre a consciència amb els seus jugadors que van eixir carregats de moral i convençuts de revalidar la victòria que es va obtindre a Alginet la primera volta. Allí es va aconseguir de manera treballada en un partit molt disputat, però sorprenentment, l’encontre d’ahir va resultar desnivellat des del principi i al descans els d’Alzira ja havien arribat a l’avantatge de 50 punts que tancava l’acta. 

Alginet es presentava amb baixes, i especialment importants eren les de les seues dos pivots, fet que va propiciar que Omar, Jorge, Ferran i Pau es feren els amos baix els taulers. Els alzirenys eixiren ben concentrats en el partit i aprofitant-se de la feblesa defensiva d’Alginet establiren una diferència en el primer període de 23 punts que continuaria augmentant en progressió exponencial fins al descans (67-14)

Miquel Sanjuan dirigia l’equip amb solvència, Jorge tornava a estar espectacular i a la meitat del partit ja portava al seu cabàs 20 punts transformats i Omar, a més a més de carregar el rebot anotava 9 punts amb un impecable 4 de 4, triple inclòs. De la resta ningú no desmereixia, l’equip jugava com a tal amb transicions ràpides i posant en pràctica jugades i conceptes practicats a l’entrenament. 

La continuació va ser menys brillant. Els xicons es relaxaren i cadascú va intentar fer la guerra per la seua part, buscant més el lluïment personal que el joc d’equip. Alginet va intentar mantindre el tipo i aprofitant la qualitat de Robert i Arnau, números 9 i 6 respectivament, deixava algunes pinzellades de bon bàsquet. Prova del descens en la intensitat del joc de l’equip d’Alzira és que mentre en la primera part l’avantatge era de 53 punts en la continuació esta només augmentava en 9, i Alginet que en els tres primers períodes havia anotat tan sols 14 punts en feia 37 en la resta del partit. 

Malgrat els defectes apuntats va resultar un bon partit dels nostres Alevins que deu carregar-los les piles per afrontar el difícil compromís del proper diumenge a Xàtiva

Estadístiques: Ferran (6P, 9R), Ignacio (5P, 2R), Emili (5P, 2R), Omar (13P, 11 R), Miquel Nadal (1R, 1A), Ivan (6P, 1R), Jorge (26P, 11R), Miquel Sanjuan (23P, 4R, 4A), Ernesto (2P, 2R, 1A), Pau (8P, 8R, 2A), Carlos (15P, 4R, 2A), Josep (4P, 2R, 2A).

 

5 comentarios para “ELS ALEVINS TANQUEN EL PARTIT ABANS DEL DESCANS”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials