Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

En les pistes annexes al Pavelló de la Font de Sant Lluís, el diumenge 7 de març l’equip Aleví va disputar un partit amistós contra el València Basquet Sunny Delight “B” que entrena nostre Director Esportiu Alberto Lahoz
Bon ambient i com podeu veure en les fotos “bàsquet de germanor” propi d’estes dates falleres. Encara que el resultat era el menys important, els de Villa s’imposaren als d’Alberto, que suposem tenia el “corazón partío”, per 30-50
Els nostres xiquets gaudiren d’un matí divertit jugant a bàsquet a més de poder fotografiar-se amb alguns dels seus ídols com ara Florent Pietrus, Nando de Colo o Víctor Luengo, llegenda viva del bàsquet valencià.

Ara esperem la visita dels de València que, si el seu calendari ho permet, serà el dissabte 13 de març.

Els dos equips amb Nando de Colo

Florent Pietrus també va veure jugar els Alevins

Amb Victor Luengo

3 comentarios para “AMISTÓS DELS ALEVINS CONTRA EL VALÈNCIA BÀSQUET”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials