Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

N.B. ALZIRA -32- C.B. ELDA “B” -44- 

L’Infantil Blanc va deixar escapar l’oportunitat d’assolir una nova victòria de les que tan cares se li estan ficant al llarg de la temporada. El partit de la primera volta a Elda s’havia perdut per poca diferència i la progressió en el joc que l’equip Blanc, integrat per nombrosos jugadors nous en el club i amb poca experiència en competició, ha anat experimentat al llarg de la temporada, els feia afrontar l’encontre amb moltes ganes i il·lusió per aconseguir el triomf.

La primera meitat del partit va estar prou igualada, encara que els eldencs anaren sempre per davant i arribaven al descans 6 punts per dalt (13-19). Els nostres jugadors tenien prou problemes en atac però aprofitant l’alçada dels seus pivots aconseguia dominar el rebot i deixar poques opcions d’un segon tir al rival.

En la represa els d’Alzira eixiren decidits a donar-li la volta al marcador, començant amb bon peu el cinqué temps que s’emportaren per un reduït 4-2, quedant-se tan sols a 4 punts d’igualar el marcador (17-21).

Però el partit es va trencar definitivament en el sisé període en que els d’Elda aprofitaren el desconcert local per endosar-li un esclafador 0-13 que deixava el partit molt costera amunt per als de Rafa Ros (19-34).

L’equip es va recuperar del colp i va ser millor en els dos últims temps, però tan sols pugueren retallar la distància que es quedava finalment en 12 punts.

S’ha perdut una oportunitat però en queden més. Per aprofitar-les s’ha de continuar entrenant i treballant amb convenciment i ganes de millorar.

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials