Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

La jornada del darrer cap de setmana era de les considerades d’alt risc. Tot just després d’uns intensos dies de festa i quan encara quedava als carrers el caliu dels monuments que s’havien cremat hores abans els nostres jugadors tornaven a la competició. I hem de dir que no ho feren gens malament, al menys els xics.

Vicent (Infantil Blau), un amic, els Miquels (Aleví) i Ivan (Infantil Blau) descansant durant un passacarrers

Els primers en jugar van ser l’Aleví i l’Infantil Blanc, que ho feien a la mateixa hora, tots dos contra a les pistes del C.B. Benigànim. Amb les absències dels seus dos Presidents fallers, Miquel Nadal i Jorge, als que Villa havia donat descans en consideració al cansament acumulat els dies de falles per motius del seu càrrec, els Alevins tingueren un partit molt fàcil davant l’últim classificat, tancant l’acta oficialment amb el resultat de 14-64

A l’Infantil Blanc li pesaren més les cames i en un partit molt igualat aconseguien imposar-se en l’últim moment als del poble de la Beata Inés per 42-44. Una victòria que deu carregar-los de moral per afrontar els propers compromisos. 

L’Infantil Blau es desplaçava a Paterna. Després d’arribar al descans amb un avantatge de 20 punts, l’equip baixava el ritme en la represa però sense que arribara a estar mai en perill la seua superioritat acabava guanyant 59-72

Les poques hores dormides els dies anteriors tampoc no afectaren als Junior que al Fontana Mogort aconseguien batre al A.D. Teixereta 51-43. Superades les dificultats del principi de temporada, els de Paul continuen escalant posicions en la classificació i ja son 6és empatats amb Carcaixent amb 8 victòries

Pitjor sort tingueren les xiques, segurament perqué passar tres dies embotida en un vestit de fallera, portant el monyo ple de pintes i ganxos deu ser extremadament fatigós. 

Els dos equips femenins tenien partits molt difícils contra equips de la part alta de la classificació. Les Infantils perdien 123-20 contra les Teresianes de Torrent mentre que les Senior queien davant Alginet 31-67

Els més majors i els més menuts tingueren la sort de descansar i dedicar tot el dissabte a recuperar-se dels pasdobles, bunyols, masclets i possiblement, en el cas dels primer, d’alguna que altra cassalla, sempre beguda en coneixement. 

I ara tots a entrenar que ens falta molt per a les 100 victòries de final de temporada!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials