Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Demà dissabte l’equip Aleví del N.B. ALZIRA encara el seu primer compromís d’un final de temporada que li reserva enfrontaments contra tots els equips de dalt de la classificació. 

En estos moments nostre equip ocupa la cinquena plaça amb les mateixes victòries i derrotes que el seu rival de demà. Encara que l’objectiu d’ocupar un dels dos primers llocs que dona pas a la fase final, cos tècnic i jugadors, confien en ser capaços al menys d’augmentar el nombre de victòries aconseguides la primera volta i, sense renunciar a res, veure fins on es pot arribar. El partit de demà serà la primera oportunitat de demostrar els progressos experimentats per l’equip ja que en el partit d’anada els de València s’imposaren per 65-46, derrota forjada bàsicament pel baix rendiment de l’equip en el tercer i sisé quart, doncs la resta van estar molt igualats. 

Per al partit de demà Villa ha estat treballant una forta pressió defensiva que impedisca que el baló puga arribar als pivots de Maristas que, per la seus alçada resulten imparables una vegada es troben prop de la cistella. 

Este partit serà l’últim abans de les vacances de Setmana Santa i Pasqua. La competició es reprendrà el 17 d’abril a casa contra Genovés i acabarà amb dos plats forts davant Escolapias i Genovés, a més a més del partit ajornat contra Xàtiva encara sense data.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials