Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El equipo alzireño luchó hasta el último minuto.N.B. ALZIRA ALEVÍ 63 – MARISTAS 64

(12-9 / 4-9 / 18-13 / 8-13 / 4-4 / 17-16)

Grandíssim partit el que ens han oferit els equips Alevins del N.B. Alzira i el Maristas de València, intens i ple d’emoció, i que s’ha resolt com una moneda llançada a l’aire que abans de caure d’un costat o d’altre ha passat molts minuts girant sobre el seu canto. Qui treia cara guanyava i a nosaltres ens ha eixit creu. Coses del bàsquet! 

Els alzirenys han eixit forts i amb ganes i als pocs minuts ja s’havien ficat per davant 10-2, avantatge que ha sigut el mes ampli registrat per qualsevol dels dos equips al llarg del partit. Al vore que el partit començava a escapar-se, l’entrenador visitant ha demanant temps mort que ha tingut un efecte balsàmic en els seus jugadors. Els Maristas han ajustat la defensa i han començat a estar més encertats en el llançament, de manera que a la fi del primer període la distància quedava retallada a tan sols 3 punts (12-9)

El partido se definió en el último lanzamiento.

Els 8 punts d’avantatge van ser con un miratge, perquè la resta del partit va resultar apretadíssim amb alternatives en el marcador a favor d’uns i altres. Durant el segon temps i gràcies a un parcial final de 0-6, Maristas aconseguia posar-se 2 punts per davant, de la mà del seu base nº 14, molt encertat durant tot el partit en els llançaments a distància. Però a continuació, Miquel Sanjuan i Jorge que per evitar els gegants de Maristes jugava mes lluny del cércol que habitualment, recolzats amb un triple de Luis, donaven la rèplica i tornaven a capgirar el resultat per a anar-se’n al descans 3 punts amunt (34-31). 

En eixir dels vestidors Maristes igualava el partit amb un triple i a continuació dos tirs lliures de Ferran i un triple de Josep tornaven a posar als nostres 5 punts per davant. Els de Villa jugaven amb ganes i intensitat però erraven massa en el tir i el quart temps acabava amb els de València 2 punts per davant (42-44)

Després del magre 4-4 del quint període els dos equips semblaven reservar-se per a la batalla final. Els últims 8 minuts resultaren èpics. Miquel Sanjuan es tirava l’equip a l’esquena i a poc de començar els d’Alzira es ficaven per davant amb cistelles de Ferran i del propi Miquel. Amb els dos equips donant-ho tot la tensió anava en augment si bé a falta de 2 minuts Maristes semblava escapar-se en el marcador (56-62). Però les anguiles que hui sí que foren tigres per molts moments, tingueren una reacció fulminant i amb un triple de Ferran i dos cistelles mes de Miquel Sanjuan i Jorge tornaven a ficar-se un punt per dalt a falta de menys d’un minut. A continuació el pivot nº 12 de Maristes, màxim anotador dels seu equip amb 18 punts, tornava avançar als seus. En els segons finals encara passaren moltes coses però el marcador ja no es va moure. 

A la fi del partit Villa es mostrava satisfet amb el rendiment dels seus xics: “L’equip ha jugat un bon partit, tots els jugadors han estats ficats en el partit i han aportat al col·lectiu. Llàstima que molts jugadors han faltat als entrenaments al llarg de la setmana i no hem pogut preparar millor el partit. D’haver pogut fer-ho estic convençut de que haguérem guanyat”. 

Ja ho sabeu, la recepta és coneguda per tots: si voleu continuar millorant i ser capaços de guanyar més partits només heu de continuar entrenant dur i amb il·lusió.

Estadística: Ferran (6P, 3R), Miquel Nadal (4P, 1R), Ivan (1R), Luis (6P, 2R), Jorge (16 P), Miquel Sanjuan (22P, 6R, 2A), Pau (3P, 4R, 1A), Josep (5P).

*Perdoneu si amb l’emoció del partit hem deixat d’anotar algun que altre rebot.

3 comentarios para “I AL FINAL VA EIXIR CREU”

 • villa says:

  bon partit de tot l,equip, on es va decidir per xicotets detalls,ara hi ha que pulir estos detalls i el dilluns es un bon dia per a fer-ho.
  Anim xiquets!!!.

 • anonim says:

  alzira yo crec k aneu a acabar molt be la tempora,a esforcarse al maxim i dir k aveu disputat un gran partit
  força alzira!!!!!

 • gokuu says:

  Vinga xiks!!!!!
  Mala sort un partit decidit en els ultims segons, algu tenia k perdre.
  Al menys a sigut una grata experiencia, tenim k kontinuar millorant si volem seguir competint kontra grans ekips kom maristes.
  Eixe es el kamí!!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials