Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Los infantiles tuvieron rachas de muy buen nivel.

N.B ALZIRA -50- N.B. TORRENT -56-(0-9 /5-15 / 10-0 / 6-0 / 6-8 / 6-4 / 3-9 / 14-11) 

Més de 7 minuts van trigar els nostres Infantils en anotar els seus primers punts i quan finalment, Lucas ho va fer, el contrari ja en portava 17. El mateix Lucas, Luis, Jesús, inclús Alfred, el millor tirador de l’equip que ahir no va tindre el seu millor dia, havien fallat cistelles fàcils i mentrestant, els de Torrent, que son un bon equip amb un grapat de jugadors de qualitat no havia perdonat. 

A partir d’ahí va començar un nou partit sempre amb els Blaus remant contra corrent. Els d’Alzira tingueren el mèrit d’alçar-se tirant d’orgull i després d’acabar els dos primers temps amb un marcador desfavorable 5-24 endossar un contundent parcial de 16-0 gràcies sobre tot al bon treball defensiu de tot l’equip i a la brega i encert dels seus dos pivots Luís i Lucas, i també, val a dir-ho, a que ara eren els de Torrent els que tenien la maledicció i fallaven algunes cistelles fàcils. Quan tot feia presagiar una catàstrofe els alzirenys se n’anaven al descans tan sols 3 punts baix (21-24)

La continuació va resultar molt igualada arribant els d’Alzira a posar-se per davant (33-32) durant el sisé període però en el seté, amb els seus millors jugadors en pista els torrentís tornaven a allunyar-se 35-45. Els d’Alberto continuaren sense donar el partit per perdut i efectuant una pressió asfixiant en tot el camp s’imposaven en l’últim temps per 14-11 per a establir el definitiu 50-56.

El partit s’havia perdut però els fidels aficionats locals premiaren els seus jugadors possiblement amb la major ovació de la temporada en premi a l’esforç i bon joc de l’equip. 

Anotacions: Luis 16, Alfred 5, Jesús 5, Lucas 12, Alex 6, David 4, Angel 2.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials