Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

ONIX CB campeón 2009-10 Primera Zonal Grupo "C" FBCV

A tres jornadas para acabar la liga, el Onix CB se ha proclamado campeón de la categoría. Desde el NB Alzira queremos darle la enhorabuena por este logro tan importante.

Si tenemos en cuenta todos los grupos de la Primera Zonal, sin dudas es el mejor equipo. Hasta hoy invicto y con todo dado para que acaben sin ninguna derrota. Ojalá puedan participar en preferente porque es un gran equipo que ha demostrado estar en el lugar equivocado.

En los dos partidos disputados frente a NB Alzira, demostraron una clara superioriodad llevándose la victoria en los dos juegos. Un equipo equilibrado en todas sus lineas y con la experiencia como principal arma, han trabajado cada partido en busca de la victoria.

Desde Alzira volvemos a felicitar a todo el plantel y a su entrenador por aportar la cuota de calidad a esta categoría. Es un placer competir frente a equipos así y esperemos encontrarnos nuevamente en la pista.

7 comentarios para “ONIX CB, EL MEJOR CAMPEÓN”

 • elfèlix says:

  … moltes gràcies a tots els companys de l’ Onix. Treballarem per aconseguir-ho. Tb felicitar al Benifaió per la seua gran temporada.

  Als meus companys, la lluita continua….

  El capi.

 • TONIN says:

  Gràcies per les felicitacions.
  Mosatros som el present amb un futur curt, ja que la majoria de la plantilla tenim els 30 passats, però vosatros teniu un gran i llarg futur i segur que en 2 o 3 anys esteu en autonomic. Es cert que la experiencia ha sigut determinant en este títul, però teniu la ventaja de la juventud i el saber fer les coses be com a club i equp, però aixó vos done tot el apoyo per a que estos 3 partits que queden siguen 3 triunfos per a conseguir eixa plaça, que en la meua opinió vos mereixeu.

  Salutacions a tots.

 • Muri says:

  Que grandes!!!

  El millor equip contra el que he jugat sense dubtes!
  Ara mateix l’unic que vull es que l’any que ve ens tornem a creuar i tornar a jugar un partit d’aquests, que ho tenen tot per omplir les grades, xD.

  Enhorabona Onix!

 • AMICS DE L´ALZIRA, COMPANYS D´AQUEST MERAVELLÓS ESPORT QUE ÉS EL BÀSQUET, MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER UNA BATALLA IMPRESIONANT EN AQUESTA LLIGA QUE ESTÀ APLEGANT AL SEU FI. SENSE CAP MENA DE DUBTES SEREU SUBCAMPIONS I L´ANY QUE VE JUGAREU EN PREFERENT, PERQUE PENSE QUE SOU L´EQUIP QUE MILLOR JUGA DE TOTA LA LLIGA. NOSALTRES TENIM L´EXPERIÈNCIA I VIVIM MOLTÍSSIM DE LA QUALITAT INDIVIDUAL D´ALGU DELS NOSTRES JUGADORS, PERÒ JA ÉS DIFÍCIL CANVIAR-MOS A AQUESTES ALTURES DE LA PEL.LÍCULA. PERÒ EN VOSALTRES ÉS DIFERENT, I AIXÓ ES VEU QUAN T´ENFRENTES A GENT COM VOSALTRES, TENIU UN GRAN FUTUR I M´ALEGRARÉ QUAN D´ACI A POC ESTEU JUGANT COM A MÍNIM EN AUTONÒMIC. NOSALTRES INTENTAREM L´ANY QUE VE JUGAR EN PREFERENT I ENTRENAR, QUE ÉS EL NOSTRE OBJECTIU PRINCIPAL JA QUE PER DIFERENTS MOTIUS SOM POQUETS ELS QUE ANEM AL POLISPORTIU, I AIXINA PODER TINDRE UN JOC COL.LECTIU QUAN L´ANY PRÒXIM, SI ÉS POSSIBLE, ENS TORNEM A TROBAR EN UNA PISTA.

  HA SIGUT UN AUTÈNTIC PLAER

  Nº9 DEL ONIX CB, EL FILL D´ENCARNA

 • Moltes gracies per dedicarmos un espai dins de la vostra web, desde Onil asperem que acabeu la lliga en 2on lloc i aixina poder vorens l’any que ve en una competicio mes acorde amb les 2 plantilles. Anim i a donar-ho tot en els 3 partits que vos queden.

 • Alberto (Mister) says:

  ENHORABONA CAMPIONS!!
  Sense dubte ha sigut el millor equip de tota la primera zonal, i ho ha demostrat en tots i cadascun dels partits. Espere ke aconseguisquen acavar invictes pq ho mereixen i seria brutal, i sobretot pq eixe repte volíem aconseguir-ho nosaltres, però no va poder ser.
  I la veritat es ke va sser un plaer jugar contra ells, i poder competir amb ells pq ens va fer crèixer moltíssim com a equip.

  M’unisc al meu germà, esperem voremos alguna altra vegada per les pistes, i si es en preferent ideal. I tu jugant eh Felix,… jejeje

  FELICITATS CAMPIONS!!

 • elfèlix says:

  Felicitacions per al gran campió de la categoría. En tots els anys q porte jugant en categoría senior, mai havia vist un equip tan superior a la resta. . i damunt acabar invictes. Una passada!!!

  Ara…jeje…sabeu q el futur el tenen els meus companys. Esperem poder tindre una possible revantxa l’ any vinent en preferent. Bona senyal seria.

  Un abraç a tots.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials