Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Los alevines salieron campeones del día del mini celebrado en Benifaió

CIRCUIT DIES DEL MINI 2010

Els nostres alevins es van proclamar diumenge passat campions del Dia del Mini de Benifaió, pertanyent al Circuit Dies del Mini 2010 que organitza la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana. El torneig va tindre el seu moment culminant en l’emocionant final, en la qual el Nou Bàsquet Alzira es va imposar als amfitrions, el C.B.M. Benifaió Roig, per tant sols dos punts de diferència, després d’haver remuntat un desavantatge de dèsset punts en contra.

En la fase prèvia, els alevins que entrena Fran Pérez “Villa” van quedar enquadrats en un grup complicat, amb el C.B.M. Benifaió “C”, el Jòvens  Almàssera 98 Blanc i el C.B. Algemesí. El primer encontre el disputaren contra el Jòvens Almàssera, partit que es va complicar per moments degut a les imprecisions dels nostres jugadors i als desajustos defensius. Però tot es va poder solucionar al final i es va obtindre una victòria molt treballada per 33-29.

Sense quasi temps per a reparar forces, tocava enfrontar-se al C.B. Algemesí. Els deixebles de Villa eixiren a la pista molt més concentrats que en el partit anterior i cometeren menys errors, aconseguint ràpidament un còmode avantatge en el marcador que van saber administrar fins al final (42-18).

En l’últim partit d’esta primera fase tocava medir-se al, en principi, rival més assequible del grup, el C.B.M. Benifaió “C”. El tècnic alzireny va aprofitar l’ocasió per a repartir minuts entre tot el planter. Els jugadors respongueren i guanyaren amb autoritat. El Nou Bàsquet Alzira acabava com a primer de grup i es classificava brillantment per a la final.

En el partit decisiu els esperaven els amfitrions del C.B.M. Benifaió Roig, un conjunt potent que té a diversos jugadors en les sessions de tecnificació que organitza la Federació Valenciana. La gran final es presentava molt atractiva i no va decebre al públic que es va donar cita al pavelló municipal de Benifaió.

Després d’un primer quart molt igualat, jugat de poder a poder per tots dos equips, en el segon el Nou Bàsquet Alzira va baixar la intensitat del seu joc, cosa que van aprofitar els locals per a obrir una distància de deu punts en el marcador. En el tercer parcial, els alzirenys tornaren a donar mostres de la seua garra sobre la pista, però no aconseguiren reduir diferències.

En la represa, els homes que entrena Villa van tindre un nou baixó en el seu joc i l’avantatge a favor del Benifaió Roig es va situar al voltant dels catorze punts. Però la cara de l’equip va canviar de manera radical en el quint període. El conjunt alzireny va eixir molt més agressiu, realitzant una defensa pressionant que els va permetre reduir distàncies fins als deu punts amb els quals es va arribar al sext període.

En l’últim quart, els nostres alevins tiraren de garra i coratge, i es posaren dos punts per davant en el marcador quan faltava poc més d’un minut per al final. El C.B.M. Benifaió va disposar encara de dos atacs per a empatar el partit, però els nostres jugadors apretaren les dents en defensa i aconseguiren una victòria molt treballada per només dos punts (43-45). Una vegada acabat el partit, tocava disfrutar del triomf i destapar les botelles de xampany.

Per part del Nou Bàsquet Alzira jugaren Ferran Soler, Ignacio Furió, Omar Youbi, Miquel Nadal, Ivan Roig, Luis Tarragó, Jorge Belda, Miquel Sanjuán, Ernesto Laudes, Pau Albiñana, Carlos Hungría, Josep Sanjuán, Arancha Solá i Paula Solá.

 Enhorabona campions.

12 comentarios para “ELS ALEVINS, CAMPIONS DEL DIA DEL MINI DE BENIFAIÓ”

 • Pepe says:

  Enhorabona a tots per tot el campionat. La final va estar molt emocionant, sobre tot els dos ultims quarts en els que el joc fou espectacular.
  Donar també la enhorabona al Benifaio per el Torneig y per lo bons anfitrons que foren i per ultim estirar les orelles als arbrits de la final que a la fi no influiren en el resultat peró no estagueren a la altura dels nanos.
  Gracies a tots i també a Benifaió.

 • el iaio says:

  Amunt campions, sou la esperança del deport riberenc, la illusio dels vostres avanpasats, la alegria dels vostres pares, la millor collita de esta bendita terra,continueu aixi, y contarem per millars els triomfs, ENHORABONA A TOTS (PRINCIPALMENT AL ENTRENAOR VILLA).

 • gokuu ya no tan goku(me e kortao el pelo) says:

  enhorabona xiks !!
  a seguir així en la següent etapa!!!!
  pro no tnim k oblidar k enkra tnim dos partits en lliga.
  a vore si konseguim una bona plaça al final d la lliga!!

 • Alberto (Mister) says:

  ENHORABONA NANOS!!

  Partidaç i exemple de garra i intensitat. Anem pel bon camí!!

  Un abraç i a continuar a treballar!!

 • eva says:

  Enhorabona xiquets, sou uns cracks, els pares vaem disfrutar molt dels vostres partits, continueu esforçant-se i a conseguir moltes mes coses.

 • Marcelina says:

  Des de Benifaió volem felicitar-vos tant pel resultat esportiu del torneig, com pel comportament del vostres jugadors i entrenadors. Enhorabona i a continuar potenciant el bàsquet de la Ribera.
  Sort en les properes fases.

 • jose enrique says:

  Felicitats a tot l’equip! Hem d’anar a per totes i al menys igualar el tercer lloc aconseguit l’any passat en la Fase Final del Circuit Dias del Mini.
  Tot això sense oblidar els dos difícils partits de Lliga que us queden.

 • villa says:

  Enhorabona tambe al Benifaio roig que te un gran equip, i aixo que la majoria son de primer any!!,en la temporada que be si contineu aixi arrasareu per el lloc que passeu.

 • villa says:

  Enhorabona a tot el equip!!!,un torneig jugat de menys a mes,com es digue al acabar el partit,ja es veuen les garres dels Tigres del Xuquer!.

 • azufaifo says:

  Enhorabona a tots i a totes, jugadors, jugadores i mister. Disfruteu al màxim d’estos moments i a partir del dimecres, a seguir entrenant per a acabar la temporada de la millor manera possible i per a donar-ho tot en la fase final del Circuit de Dies del Mini de la Comunitat Valenciana.

  Anim i avant.

 • Fanbenifaio says:

  Enhorabona per el partit! en la final disfrutamos mucho desde la grada y aunque perdimos, hay que reconocer y felicitar a todo el equipo de alzira por su juego y conducta en todo el torneo.

 • Pablo says:

  Enhorabuena! gran campeonato! a seguir entrenando que la temporada que viene hay que seguir mejorando! nos vemos el miércoles en el club! saludos a todo el equipo! enhorabuena especialmente a Arantxa y Paula por el buen nivel que mostraron!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials