Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Després del gran triomf del passat diumenge, l’equip Aleví, torna a la competició lliguera, que no està sent precisament un camí de roses.

A falta de dos jornades i amb la cinquena plaça pràcticament assegurada, als de Villa els queden dos complicats partits, dissabte contra Escolapias i en dos setmanes contra Benifaió, l’altre finalista del Circuit del Mini

En el partit disputat a València, els Alevins patiren la derrota més unflada de tota la primera volta (67-32) en un dels pitjors partits de la temporada. El partit de demà serà una bona oportunitat per a tornar a reivindicar-se i demostrar que el que va ocórrer la primera volta va ser un accident. 

De ben segur que els nostres xiquets arribaran al partit amb la moral ben alta disposats a demostrar que estan a l’altura dels millors equips de la categoria, i Escolapias és un d’ells.  

FINAL DE LLIGA PER ALS INFANTILS 

Els tres equips infantils del club s’acomiadaran de la lliga jugant a casa el proper dissabte.

 L’Infantil Blau es vorà les cares contra Tavernes “A”, quart classificat. Els Blaus que acabaran la temporada en una meritòria 7ª posició, han mostrat una certa irregularitat al llarg de la temporada, i esperem d’ells que siguen capaços de jugar amb la concentració i intensitat que han mostrat en els seus millors partits. 

Les xiques tindran una doble sessió este cap de setmana al jugar divendres contra Esclavas i dissabte contra Quart

Per últim, l’Infantil Blanc, situat en la 10ª posició, tancarà la competició enfrontant-se a Canals situat dos llocs per damunt.

 A tots els que vulguen gaudir de l’emoció del bon bàsquet us esperem el dissabte de matí al Fontana Mogort.

Sort per a tots!

2 comentarios para “GRAN MATINAL AMB TOTS ELS EQUIPS DE BASE JUGANT A CASA”

  • gokuu ya no tan goku(me e kortao el pelo) says:

    Perdoneu este oblit inexcusable. Desitjem que els Benjamins facen un gran partit i fiquen les coses ben difícils als de Tavernes. Amunt xiquets!

  • CARMEN says:

    Tots no juguen a casa, s’oblideu dels benjamins que juguen a les 10:00 a Tavernes. Molta sort per a tots.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials