Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Los jugadores jugaron un gran partido

N.B. ALZIRA 65 – C.B. TAVERNES 63

(8-11 / 7-6 / 2-4 / 12-4 / 4-14 / 10-6 / 6-8 / 16-10)

 Després d’una temporada irregular, en la que s’han barrejat moments de bàsquet d’alt nivell amb minuts de desídia que han deixat l’equip fora d’alguns partits, els xics que entrena Alberto Lahoz s’han acomiadat de la Lliga amb un excel·lent partit, signant una treballada victòria davant un dels equips de la part alta de la classificació.

 Els 15 primers minuts resultaven molt igualats amb bona defensa per part dels alzirenys i realitzant una efectiva pressió que els permetia recuperar un bon grapat de balons. Només la falta d’encert en el tir, errant cistelles inclús baix del cércol, una constant al llarg de tota la temporada de la qual només es lliurava Jesus que anotava 8 punts en 10 minuts, provocava que en lloc d’haver ficat terra pel mig, a la fi del tercer període els local anaren 4 punts per baix (17-21).

 A partir del quart temps començaren a canviar les coses. Angel assistia amb solvència a Alfred en la direcció del joc, Mario i Tino, encertaven en el llançament exterior y Luis, que fins aleshores havia aparegut molt poc, començava a fer-se l’amo de la zona. Amb la punteria afinada els locals aconseguien un parcial de 12-4 i se n’anaven al descans 4 punts per dalt (29-25).

 Els de la Vall s’havien adonat que el partit no anava a estar fàcil i després del descans, de la mà dels seus dos millors jugadors el base Cèsar Ferrando i el pivot nº 11 E. Alberola, capgiraven el partit amb un marcador de 4-14 en el cinqué període que els deixava 6 punts amunt. Es temia que l’equip no poguera mantindre el nivell de concentració que el partit exigia i entrara en un dels seus períodes d’hibernació que tan cars li han costat al llarg de la temporada. Però els Blaus volien acabar-la eixint per la porta gran i després de dos cistelles consecutives de Eric, que encara no s’havia estrenat, Alfred aconseguia la igualada a 39. A falta de 10 minuts tot estava per decidir.

 Després del sisé temps en què Cèsar i Alberola tornaven a avançar el seu equip els alzirenys tingueren una eixida fulminant en l’últim període. Tino que amb 10 punts i 3 assitències va realitzar possiblement el seu millor partit de la temporada secundava a la perfecció el treball dels dos homes forts de l’equip, Alfred i Luis, i a falta de menys de dos minuts l’encontre semblava sentenciat a favor del N.B. Alzira (65-55).

 Però com este equip sembla estar abonat al patiment encara estava per arribar l’eliminació per cinc personals d’Alfred, el jugador capaç de controlar el joc i marcar el “tempo” del partit. Els de la Vall van veure l’ocasió i aprofitant el desconcert local es tiraren a la jugular intentat una remuntada heròica que afortunadament es va quedar en intent, si be en poc més d’un minut i amb el públic alzireny contant els segons, aconseguien retallar en huit punts el seu desavantatge per acabar amb el 65-63 definitiu. Resulta difícil descriure la sensació d’alleujament que va sentir la parròquia local en sentir el xiulit final.

No es podia acabar la temporada de millor manera.

 Anotacions: Luis 20 punts, Eric 6, Alfred 14, Jesús 10, Alex 1, David 2, Mario 2, Tino 10.

Desitjem a Lucas una ràpida recurperació del seu esquinç de turmell i que amb la resta de companys puga jugar el Torneig d’Estiu.

3 comentarios para “L’INFANTIL BLAU ACABA LA LLIGA AMB UNA BRILLANT ACTUACIÓ”

 • el cronista says:

  Gràcies, Alfred. El partit no mereixia una crònica pitjor.
  És cert el que dius sobre els partits perduts de la primera volta, però el més important, i supose que l’entrenador estarà d’acord, és que l’equip ha acabat la temporada molt millor del que la va començar.

 • Alfred says:

  Bon partit de tot l’equip per tancar la temporada,una pena les derrotes contra Almàssera i Escolapios en la primera volta.A i per cert gran crònica !

 • Alberto (Mister) says:

  ENHORABONA NANOS!!

  Gran partit, i per fi regularitat durant tot el partit i davant un dels grans de la competició. Ara ja sabeu ke podem ser competitius, pero depén del nostre treball i constància!!

  Lo millor del partit, les botifarres ke hem fereu, mamons!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials