Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Los niños jugaron un gran partido y casi ganan a un gran equipo.

N.B. ALZIRA 58 – ESCOLAPIAS 61

(11-10 / 11-7 / 4-12 / 6-10 / 6-12 / 20-10) 

Amb la moral disparada després de guanyar el Circuit del Mini a Benifaió, l’equip Aleví rebia al Fontana Mogort a Escolapias amb la ferma decisió de demostrar que el marcador del partit d’anada havia estat exagerat i no mostrava la diferència real existent entre els dos equips. 

Així va ser i el partit de dissabte va resultar molt disputat però a l’igual que en els partits a casa davant Benifaió i Maristes els nostres Alevins tornaren a quedar-se acaronant la victòria. 

El partit no s’iniciava malament i amb Jorge i Miquel enxufats des del primer segon, els alzireny guanyaven el primer assalt per un ajustat 11-10. Gràcies a l’encert de Pau, autor de tots els punts locals en el segon temps, els locals aconseguien posar-se 5 punts per damunt. En la continuació Villa decidia alliberar a Miquel Sanjuan, carregat ja amb dos personals, del marcatge del rapidíssim base nº 6, difícil i sacrificada tasca que va quedar encomanada a Carlos, qui va estar molt pendent del seu oponent tot el partit. No obstant això, els nostres xicons començaren a ensopegar amb l’enorme alçada del pivot nº 11, el jugador mes determinant de l’encontre que a més a més de dominar el rebot ofensiu i defensiu, taponar entrades i llançaments (que li ho pregunten a Jorge) va demostrar una gran efectivitat anotadora. Com que tampoc no van estar molt encertats en el tir a distància durant este període, els de la Ribera només transformaven 4 punts i se n’anaven al descans 3 punts per baix.

En la represa la lluita va continuar acarnissada i encara que els d’Alzira no li perdien la cara al partit els de València anaven distanciant-se a poc a poc fins arribar a la fi del cinqué temps 38-51

L’entrenador visitant semblava veure-ho clar i, en un excés de confiança que per poc li costa el partit, va decidir donar descans al base núm. 6 i al pivot núm. 11. Els d’Alzira, igual que el passat diumenge a Benifaió, començaren una frenètica lluita contra el rellotge. Pau manava en defensa, Jorge, alliberat de la imponent presència del seu marcador,agafava oxígen i en pocs minuts anotava 9 punts que junt als de Ferran i Miquel Sanjuan, tots dos amb un 100% d’encert en este període, arribaren a posar els nostres tan sols 1 punt per baix. Abans que açò ocorreguera, el 6 i el 8 d’Escolàpies ja havien tornat a pista, però els Tigres del Xúquer ara sí que eren capaços de superar-los i semblaven llançats de manera imparable cap a la remuntada. Llàstima que dos inoportunes pérdues de baló en els últims atacs no la feren possible. 

Va resultar un gran partit, competit i ben disputat pels dos equips on els nostres xiquets es deixaren la pell en la pista, jugant amb intel·ligència i convicció. Només podem felicitar a Escolapias perquè a més a més d’unes bones individualitats disposen d’un bloc complet i cohesionat. 

Estadístiques 

: Ferran (8P, 4R), Omar (2P, 2R), Miquel Nadal (2P), Ivan (2P), Jorge (17P, 2R), Miquel Sanjuan (16P, 6R, 3A), Ernesto (P, 2R), Pau (8P, 2R), Josep (1R, 1A).

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials