Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El torneig enfrontarà als benjamins, alevins i infantils del club alzireny amb el València Basquet, C.B. Tavernes, C.B. Benifaió, C.B. Genovés i C.B. Moixent

El Nou Bàsquet Alzira celebrarà este dissabte 29 de maig, per tercer any consecutiu, el seu Torneig d’Estiu de Bàsquet Base, que servirà per a posar fi a la present temporada 2009-2010. En esta edició, els benjamins, alevins i infantils del nostre club s’enfrontaran als equips del València Bàsquet, C.B. Tavernes, C.B. Benifaió, C.B. Genovés i C.B. Moixent.

En les categories de benjamins i alevins, el III Torneig d’Estiu de Bàsquet Base que organitza el club alzireny reunirà als equips del Nou Bàsquet Alzira, que entrenen José Borrull i Fran Pérez “Villa” respectivament, el València Basquet, C.B. Tavernes i C.B. Benifaió.
En benjamins, la primera semifinal enfrontarà al Nou Bàsquet Alzira i el C.B. Benifaió, i la segona la disputaran el València Bàsquet i el C.B. Tavernes, mentres que en categoria aleví, el emparellaments seran València Bàsquet-C.B. Benifaió per una banda, i Nou Bàsquet Alzira-C.B. Tavernes per l’altra. Els conjunts que guanyen els seus respectius encontres jugaran la final del torneig, mentres que els que caiguen derrotats disputaran la final de consolació.

En canvi, en categoria infantil, la competició adoptarà el format de triangular. L’infantil masculí blau del Nou Bàsquet Alzira, que entrena Alberto Lahoz, mesurarà les seues forces davant del València Bàsquet i del C.B. Tavernes A, mentres que l’infantil masculí blanc que prepara Rafa Ros jugarà contra el C.B Genovés i el C.B. Tavernes B. El torneig es completarà amb la competició infantil femenina, en què s’enfrontaran el Nou Bàsquet Alzira que entrena Pablo Brocca, el C.B. Tavernes i el C.B. Moixent.

Els partits es disputaran des de les 9 del matí i fins a les 14 hores a les dues pistes del pavelló Fontana Mogort i al Palau dels Esports. Els encontres es jugaran a quatre quarts de vuit minuts a temps corregut, excepte els dos últims minuts de l’últim període, en el qual s’aturarà el joc.

A les 13 hores està prevista la disputa de les finals en les categories de benjamins i alevins i dels últims partits en la categoria d’infantils. Una vegada finalitzats, es procedirà al lliurament dels trofeus i medalles a tots els equips participants en el torneig.
Des del Nou Bàsquet Alzira vos convidem a acostar-vos al pavelló Fontana Mogort i al Palau dels Esports per a gaudir del millor bàsquet dels nostres conjunts de base. Vos esperem.

DESCARGAR HORARIOS Y NORMAS

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials