Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Los alevines campeones! enhorabuena a todos los equipos participantes.

El Torneig d’Estiu de Bàsquet Base que organitza el Nou Bàsquet Alzira va tornar  a convertir-se, per tercer any consecutiu, en la gran festa de final de temporada del bàsquet alzireny. Des de primeres hores del matí, jugadors, familiars i aficionats al bàsquet es van reunir al pavelló Fontana Mogort per a disputar o presenciar els partits i, en definitiva, per a passar un dia de convivència en torn al nostre esport.
FOTOS DEL TORNEO AQUI

En esta tercera edició prengueren part vora dos-cents jugadors de 17 equips, pertanyents a les escoles del Nou Bàsquet Alzira, el València Bàsquet, el C.B. Benifaió, el C.B. Tavernes, el C.B. Genovés i el C.B. Moixent. Pel que fa als resultats, el València Bàsquet es va imposar en categoria benjamí, el Nou Bàsquet Alzira en aleví i els equips del C.B. Tavernes en les tres categories infantils.

En categoria benjamí, el Nou Bàsquet Alzira que entrena José Borrull va véncer en la primera semifinal al C.B. Benifaió per 63 a 16, mentre que en la segona, el València Bàsquet es va imposar sense massa problemes al C.B. Tavernes per 62 a

Más de 200 jugadores disfrutaron de una mañana con mucho baloncesto.

11. En la final, el València Bàsquet es va emportar el triomf davant del conjunt alzireny per 74-42, i el C.B. Tavernes el tercer lloc després de guanyar al  Benifaió per un ajustat 29-28.

En alevins, el Nou Bàsquet Alzira es va proclamar campió en derrotar en la final al C.B. Benifaió per 86-58, mentres que el València Bàsquet es va conformar amb la tercera posició després de guanyar al Tavernes per 71-34. En semifinals, el conjunt alzireny, que entrena Fran Pérez “Villa”, va derrotar als de la Valldigna per 85-40 i el C.B. Benifaió va protagonitzar la gran sorpresa de la jornada en imposar-se al València Bàsquet per 61-52.
FOTOS DEL TORNEO AQUI

En categoria infantil masculina A, el C.B. Tavernes “A” es va imposar després de véncer primer al Nou Bàsquet Alzira Blau per un ajustat 40-37 i després al València Bàsquet “B” per 51-9. El nostres infantils es van conformar amb la segona posició després de guanyar al conjunt taronja per 62-28.

Los infantiles cerraron una gran temporada.

D’altra banda, el C.B. Tavernes “B” es va alçar amb la victòria en la categoria infantil masculina B en guanyar els dos encontres que va disputar, el primer contra el Nou Bàsquet Alzira Blanc per 30-27 i el segon davant del C.B. Genovés per 33-24. Precisament, el C.B. Genovés es va fer amb la segona posició després de véncer en el seu duel directe al conjunt alzireny que entrena Rafa Ros.

Finalment, en categoria infantil femenina, les representants del C.B. Tavernes es van proclamar campiones en véncer amb autoritat en els seus encontres davant del Nou Bàsquet Alzira per 43-29 i el C.B. Moixent per 43-9. En el partit pel segon i tercer lloc, les jugadores del Nou Bàsquet Alzira, que entrena Pablo Brocca, es van imposar al C.B. Moixent en un emocionant final per 35-33.

Una vegada finalitzats els encontres, que es van disputar al llarg de tot el matí a les dues pistes del pavelló Fontana

La entrega de trofeos estuvo dirigida por el concejal Eliseo Candela

Mogort i al Palau dels Esports, es va procedir a la cerimònia de lliurament dels trofeus a tots els equips participants, a la qual va assistir el regidor d’Esports, Eliseu Candela.

Este III Torneig d’Estiu de Bàsquet Base ha servit per a tancar la present temporada 2009-2010 del Nou Bàsquet Alzira. Des del club volem traslladar públicament el nostre agraïment a les empreses i institucions alzirenyes que han col·laborat en el torneig i a la vintena de persones que han participat en l’organització amb el seu esforç desinteressat per a que els més menuts disfruten d’un dia de bàsquet i convivència. A tots, gràcies.

FOTOS DEL TORNEO AQUI

4 comentarios para “EL III TORNEIG D’ESTIU POSA FI A LA TEMPORADA”

 • Alberto (Mister) says:

  enhorabona a tota la gent ke ha preparat i col·laborat en el torneig, pq un any més ha sigut un éxit.
  I gràcies a tots els clubs ke han participat i als seus jugadors i familíes.

  Fins a la pròxima.

 • José Enrique says:

  Gracias al padre de Tavernes por las felicitaciones. En cuanto al próximo año, no os preocupeis porque vuestro club ya es un fijo en este torneo.

 • padre tavernes says:

  Enhorabuena al club de alzira por la organización. Se respetaron los horarios y el ambiente fue muy bueno. los niños jugaron y se divirtieron. acabar temprano fue un puntazo por el calor! espero que el año que viene nos vuelvan a invitar,

 • villa says:

  enhorabona al club en general per el torneig,bona coordinacio a les pistes i fora,i bon torneig a nivell de joc.ENHORABONA.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials