Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Els alevins celebran el triomf a Benifaio

Els nostres alevins es proclamaren campions del Dia del Mini de Benifaió

Els alevins tenen este dissabte 19 de juny una cita important a Alacant, on disputaran la Festa Final Aleví del Circuit de Dies del Mini 2010 que organitza la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

El torneig, organitzat pel Club Atlètic Montemar, reunirà als millors equips de les deu etapes celebrades al llarg de l’any: C.B. Jorge Juan, OAM Godella, C.B. Ilicità, C.B. Quart, Coop. San Isidro CBC, C.A. Montemar, E.M. Benidorm, Nou Bàsquet Xàtiva, Meridiano Alacant A, C.B.M. Benifaió, C.B. Oliva i Nou Bàsquet Alzira.

Els dotze equips han quedat dividits en quatre grups de tres equips, que jugaran una lligueta tots contra tots a una única volta. Només els conjunts que es classifiquen en primer lloc en cadascun dels grups disputaran les semifinals.

El sorteig no ha sigut propici per als nostres jugadors, que han quedat enquadrats al grup C juntament amb el Nou Bàsquet Xàtiva i l’E.M. Benidorm. Els deixebles de Villa debutaran en el torneig davant del Nou Bàsquet Xàtiva, equip que ha guanyat als alzirenys en el dos partits de lliga en els que s’han enfrontat, i tancaran la seua participació davant de l’E.M. Benidorm. Prèviament, en el primer partit de la jornada, el Nou Bàsquet Xàtiva i el Benidorm mediran les seues forces.

El tècnic alzireny ha intensificat els entrenaments al llarg de tota esta setmana per tal d’arribar en les millors condicions al decisiu partit contra el Nou Bàsquet Xàtiva, que marcarà les possibilitats dels nostres en el torneig. Villa es mostra confiat en la capacitat dels seus jugadors per tal de donar la campanada i véncer als xativins.

Ànim xics i xiques, i a donar-ho tot. Des de la distància estarem animant-vos.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials