Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Campus de Basket de la DipuDins del Programa “Viu el Bàsket amb la Dipu”, la Diputació de València ofereix a dos jugadors del nostre club la possibilitat de poder assistir de manera totalment gratuïta al primer Campus de Bàsquet Diputació de València-Power Electrònics Estiu 2010, que es realitzarà del 19 al 23 de juliol.

La Diputació posa a disposició del nostre club dos places per a assistir gratuïtament al campus, dirigides a xiquets d’edats compreses entre els 9 i els 16 anys. Els jugadors interessats han de posar-se en contacte amb el president, José Enrique Sanjuán, al número 610 97 77 58. Si estàs interessat, dona’t presa  i crida, ja que només tens de temps fins al dimecres 23 de juny per a apuntar-te.

El Campus es realitzarà, en règim intern de pensió completa, en el Col·legi Imperial Sant Vicent en Sant Antoni de Benagéber (Vereda Real, s/n), que disposa d’unes excel·lents instal·lacions: residència masculina i femenina, menjador, sala de televisió i jocs, auditori, teatre, infermeria i unes àmplies instal·lacions esportives: pavelló cobert, piscina climatitzada, pistes de bàsquet i futbol sala…

Esta primera edició del campus, que està organitzat pel València Basket i la Diputació de València, inclourà dos entrenaments al dia on podràs millorar les teues habilitats i descobrir altres noves, combinats amb una lliga nocturna i altres activitats com la piscina, olimpíades esportives, tallers…

Les beques cobreixen l’estància en el campus en règim de pensió completa. En el cas que siguen diversos els xiquets interessats, les places s’adjudicaran per sorteig. Per a qualsevol dubte o informació adicional, podeu cridar al telèfon 610 97 77 58.

No deixeu passar esta oportunitat i inscriviu-vos ja!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials