Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El alevín terminó una gran temporada

L’equip Aleví del N.B. ALZIRA va disputar el dissabte 19 de Juny la Fase Final del Dia del Mini que es va celebrar al C.A. Montemar d’Alacant i a la que va accedir gràcies al brillant triomf obtingut en la Fase Comarcal organitzada a Benifaió. 

En esta Fase Fina participaven 12 equips dividits en 4 grups de 3. Els partits, jugats a 6 temps de 5 minuts, s’havien de jugar amb la màxima concentració perquè només el primer de cada grup passava a semi-finals i uns pocs minuts de relaxació podien apartar qualsevol equip de carrera per la final. 

Els nostres xiquets quedaren enquadrats al mateix grup que N.B XÀTIVA I C.B. BENIDORM. Tal com es preveia l’encontre decisiu va ser el primer, que es va disputar davant els nostres vells coneguts de la Costera. 

Abans que els d’Alzira entraren en competició el Xàtiva ja havia guanyat Benidorm per 62-12

Amb els dos equips titulars sobre la pista, els de Villa eixiren concentrats i convençuts de poder aconseguir la victòria. Després de 5 minuts intensos els alzirenys anotaven 4 punts per 2 dels setabencs. De manera incomprensible, i degut possiblement a que l’anotador havia estat la nit anterior de festa per les fogueres que ja estan plantant-se a la capital alacantina, l’acta no va fer constar una cistella d’Ernesto i va reflectir tan sols un 2-2.

Els següents cinc minuts van marcar definitivament el resultat del partit. L’entrenador de Xàtiva va sorprendre Villa. Mentre que este va traure cinc jugadors nous, Richar va mantindre el seu quintet titular. Ofegats per la pressió del rival, els nostres tenien serioses dificultats per arribar fins la cistella contrària i les nombroses pérdues de baló eren aprofitades sense mirament pels de Xàtiva per anar distanciant-se al marcador. Villa es desesperava a la banqueta perquè el reglament d’esta competició impedia demanar un temps mort, que sense dubte hauria servit per corregir defectes i tallar la ratxa del contrari. Cinc minuts fatídics que acabaren amb un parcial de 0-24.

La resta de l’encontre ja va ser molt igualada. Els d’Alzira, guanyaven el tercer i cinqué temps per 5 punts, la mateixa diferència que assolien els de Xàtiva en el quart, mentre que l’últim se l’emportaven per tan sols 1 punt.

Una llàstima d’eixos minuts de desconcert perquè durant la resta del partit els nostres Alevins havien demostrat que son capaços de jugar al nivell dels millors equips de la Comunitat.

Encara que després d’esta derrota ja no era possible passar a semifinals l’equip no estava disposat a tornar-se’n a casa de vuit i va afrontar el partit contra Benidorm amb renovats ànims i il·lusions. 

Si bé esta vegada el rival era menys potent, els nostres cuallàren un excel·lent partit. Molt igualat al principi, Alzira guanyava els dos primer tems de forma ajustada i gràcies sobre tot a l’encert en el tir de fora, amb triples de Ferran, Miquel Sanjuan i Luis, este per partida doble. L’encontre va començar a trencar-se en el tercer periode que acabava 28-16 a favor dels alzirenys. Estos mantingueren la concentració fins a l’últim segon, com mostra el fet que tots els períodes van ser guanyats pels de la Ribera a excepció de l’últim que acabava en empat.

 Bon remat de temporada on s’ha pogut apreciar la progressió experimentada per este grup de jugadors que estan cridats a donar grans moments de glòria al nostre club.

 RESULTATS N.B. ALZIRA -29- N.B. XÀTIVA -47- (2-2 / 0-22 / 9-4 / 2-7 / 9-4 / 7-8)

N.B. ALZIRA -43- C.B. BENIDORM -22- (11-9 / 6-4 / 11-3 / 2-0 / 11-4 / 2-2) 

 

Un comentario para “MERITÒRIA ACTUACIÓ DELS ALEVINS EN LA FESTA FINAL DEL MINI”

  • villa says:

    bon torneig per part dels alevins,ara unes poquetes vacances i a continuar practicant el esport que mes ens agrada.
    P.D. com a deures d’estiu, teniu que botar el balò per lo menys 2 dies a la setmana i 1 horeta cada vegada com a minim.
    BON ESTIU A TOTS!!!!!!!!!!!.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials