Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Suplement SuperBasket

Pàgina del suplement SuperBasket, que publica el diari Superdeporte

El Nou Bàsquet Alzira és el protagonista hui del suplement Superbasket, que publica tots els dimecres el diari Superdeporte. El tradicional reportatge en les pàgines centrals, dedicat als diferents clubs de la Comunitat Valenciana, està dedicat esta setmana al nostre club. En ell podreu disfrutar de les fotografies dels equips del club i un reportatge sobre el nou projecte esportiu que encapcela el nou president, José Enrique Sanjuán.

A més, el suplement dedicat al bàsquet que publica Superdeporte inclou en la seua edició de hui les fotografies de tots els equips que van rebre el seu premi en l’acte de lliurament de trofeus de les competicions FBCV 2010, entre els quals figura el nostre equip sènior masculí que es va proclamar subcampió del grup C de Primera Zonal.

D’altra banda, la final del Circuit Dies del Mini 2010 també té el seu espai, amb informació de la Festa Final Aleví, que es va celebrar dissabte passat a Alacant i en la qual van participar els nostres alevins.

No deixeu de comprar-lo.

Un comentario para “EL NOU BÀSQUET ALZIRA, PROTAGONISTA EN SUPERDEPORTE”

  • efèlix says:

    Dptm de premsa, vos felicite per la nova imatge de la web. Un encert a nivell estètic i funcional, on navegar pels diferents aspectes és més intuitiu i senzill.

    A continuar treballant campions!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials