Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Última assemblea del club

Última assemblea del club, celebrada el passat dimarts 8 de juny

El Nou Bàsquet Alzira ha iniciat una nova etapa amb la renovació de la Junta Directiva, presidida per José Enrique Sanjuan, que incorpora un grup de persones amb vocació de treballar pel básquet a la nostra ciutat.

Baix la presidència de José Enrique Sanjuan, qui sustitueix en el càrrec a Francesc Borrull, la Junta Directiva està integrada per:

– Vicepresident: Óscar Martínez.

– Secretari: Ferran Soler.

–  Tresorer: José Borrull.

– Director Esportiu: Fèlix Lahoz.

– Vocals: Melisa Navasquillo, Lydie Alleton, Alberto Lahoz, Fran Pérez “Villa”, Pablo Brocca, Domingo Navarro, Juan José Nadal, Josep Roig, Pedro Laudes i Antonio Araque.

El nou equip rector del club aposta per treballar per a aconseguir un primer equip competitiu i continuar treballant amb la cantera per tal de disposar d’equips en totes les categories, des de benjamins fins a júniors.

A nivell formatiu, la nova directiva pretén mantindre al club com una alternativa d’oci sa per als joves d’Alzira i de la Ribera i, en la vessant purament social, vol incrementar la massa social del club, implicant a jugadors, tècnics, pares i mares, antics jugadors i a la societat alzirenya en general en la marxa de l’entitat, mitjantçant iniciatives com el “Carnet de Soci” de futura aparició. 

La nova Junta Directiva queda oberta per a totes aquelles persones que vulguen col·laborar i treballar pel bàsquet a la nostra ciutat.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials