Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Nou Bàsquet Alzira

Arranca la pretemporada 2010-2011

S’acaben les vacances i els equips sèniors masculins i femení, i el júnior masculí del Nou Bàsquet Alzira han sigut convocats el pròxim dilluns 30 d’agost, a les 19 hores, a la Ciutat Esportiva Jorge Martínez “Aspar”, per a començar la pretemporada. El lloc de concentració són les graderies de la pista d’atletisme, on seran debuts pel director esportiu, Fèlix Lahoz, i el director tècnic, Fran Pérez “Villa”.

Després d’una xarrada inicial a càrrec dels entrenadors dels diferents equips,  a les 19.30 hores els jugadors es posaran mans a l’obra en el primer entrenament. Durant la setmana, hi haurà entrenaments també el dimarts 31 d’agost, a les 19.30 hores, amb els jugadors canviats i preparats, el dijous 2 de setembre i el divendres 3.

Durant esta primera setmana es treballarà bàsicament l’aspecte físic en general, tant la resistència com la força i la velocitat. Els jugadors han d’anar equipats amb sabatilles esportives per a córrer i portar una botella d’aigua per a poder hidratar-se en tot moment.

A pesar de les dates, confíem en la presència de tots els jugadors convocats.

5 comentarios para “EL DILLUNS 30 COMENÇA LA PRETEMPORADA PER ALS EQUIPS SÈNIOR I JUNIOR”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials