Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Nou Bàsquet Alzira infantils

Equips infantils del Nou Bàsquet Alzira de la passada temporada

Les categories alevi i benjamí es posaran en marxa el dimecres 8 de setembre

S’acaba el periode de descans estival també per als equips de les categories de formació del Nou Bàsquet Alzira. La pròxima setmana es posen novament en marxa per a afrontar la temporada que ve, que es presenta com una de les més ilusionants dels últims anys.

El pròxim dilluns 6 de setembre comença la pretemporada dels equips infantils i cadet. La cita és a les 19 hores al pavelló Fontana Mogort.

A més del primer entrenament de la temporada, els jugadors coneixeran als seus entrenadors i també informarem als pares i mares de tots els dubtes que tinguen. En esta primera setmana, s’han programat entrenaments també dimecres i divendres, a les 19 hores en el pavelló.

Les categories alevins i benjamins començaran a entrenar el dimecres 8 de setembre, a les 19 hores, al pavelló Fontana Mogort. Les sessions de preparació per als més menuts continuaran el divendres 10, també a a les 19 hores en el poliesportiu.

Si estàs interessat en jugar al nostre esport, t’animem a que vingues als primers entrenaments i proves en els nostres equips. De segur que t’agradara.

Vos esperem a tots i totes per a començar a treballar amb ilusions renovades de cara a la nova temporada.

2 comentarios para “EL DILLUNS 6 ARRANCA LA PRETEMPORADA PER A INFANTILS I CADETS”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials