Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Quan ja els membres de l’equip Aleví s’havien acomiadat, donant per acabada la temporada, la Federació Valenciana ens va donar la sorpresa de convidar-los a jugar la Fase Final del Circuit del Mini, fent justícia a l’actuació dels xicons en la competició del diumenge anterior. 

En esta fase final els nostres alevins tornaven a veure’s les cares amb l’elit del bàsquet valencià: C.B. Alginet, C.B. Tavernes, Lena Esport-Padre Català i, com no, N.B. Alzira

La semifinal es va disputar contra un reforçat Alginet. L’encontre va començar de forma immillorable per als nostres que aconseguiren un parcial de 8-0 que va ser contrarestat amb un 0-17 arribant-se a la fi del primer període amb un avantatge de 8 punts per als d’Alginet. Alzira no encertava a detindre a l’altíssim pivot contrari i Alginet va continuar augmentant la diferència que a l’acabar el quart temps superava els 30 punts. En els dos últims períodes l’equip va millorar el seu joc, reduint distàncies fins acabar amb el 37-64 final

Esta derrota portava al nostre equip a lluitar pel 3er lloc davant Tavernes, un gran equip contra el qual s’havien perdut els dos partits disputats en la Fase Final de la Lliga. 

El partit es va desenrotllar amb un guió similar al del Xàtiva de la setmana anterior. Tavernes es va posar per davant des de l’inici de manera que al final del primer periode guanyava de 7 punts, de 8 al segon i de 9 al tercer, diferència que es mantenia a la fi del quart. I a partir d’ací va començar la remuntada del N.B. Alzira. La presió defensiva de tot l’equip i l’actuació estel·lar, una vegada més de Dani Pelufo, tant en defensa com en atac, van possibilitar que els pupils de Villa arribaren a ficar-se 5 punts per dalt. Estos van saber suportar la tensió dels últims minuts, controlant el joc fins arribar al 35-32 final que els proporcionava una més que merescuda medalla de bronze

En la final, Lena Esport va guanyar a Alginet per tan sols un punt.

Des d’ací volem felicitar als 15 jugadors que han format part del planter de l’equip Aleví durant tota la temporada pel seu alt rendiment i compromís amb el club, i també, com no, al seu entrenador, Fran Pérez “Villa”, que ha sabut dirigir-los amb mestria i sense dir una paraula més alta que l’altra. Tots ells han demostrat que tenim un equip a l’altura dels millors de la Comunitat Valenciana. 

Esperem continuar gaudint d’estos jugadors durant molts anys més.

Un comentario para “El N.B. Alzira Aleví 3er classificat en la Final del Circuit del Mini”

  • angela says:

    Felicitar-vos als alevins, a Fran, l’entrenador, i a Alberto per el seu saber estar davant del N.B. Xàtiva.Vareu donar una lliçó a tots els que estaven alli. Una vegada més es nota la categoria i l’educació d’uns xiquets que ho donen tot pel seu equip, que són companys i amics. L’ambient entre ells és immillorable.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials