Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El senior masculi va disputar el passat dijous el segon partit al torneig de Polinya, on el equip d’Alzira contava amb baixes sobretot a la part interior de la zona. El joc que va desenvolupar el equip local va ser molt dur, es tancaven en defensa 2-3 molt tancada i no deixant penetrar al equip d’Alzira, el Polinya porta la iniciativa desde el principi gracies als nombrosos rebots ofensius que aconseguien  i al descans el equip local guanyaba de 9 punts.

En el tercer quart el equip senior d’Alzira va entrar en una sequia anotadora lo que va donar que el Polinya passet a passet aconseguira anarsen en el marcador al finalitzar el tercer quart en una diferencia de 20 punts.

En el ultim quart l’Alzira va eixir en un altra mentalitat i poc a poc va anar retallant les diferencies fins arrivar a una diferencia en contra de 10 punts en la que va finaliçar el encontre.

Els jugadors del encontre foren: Quico, villa, Raul, Muri,Borrull,Felix,Pepelu,Fran i l’entrenador Isi.

Donar-li les gracies a Pablo que va animar a l’equip i damunt ens va fer fotos que ja estan penjades en la web, gracies PABLO!!!!.

El proxim partit es el dimarts 21 de juliol a les 20:00.

3 comentarios para “Segon partit al torneig de Polinya.”

 • muri says:

  Hi ha partit hui o que

 • Pablo says:

  Yo no podré ir, el viernes estaré por Alzira. Si se juntan a jugar una pachanguita, avisen!

 • Jose Manuel Borrull says:

  Crec que el partit es a les 21,30 h. si algú te el calendari que ho mire, de totes maneres estic esperant que m’ho confirme el organitzador.
  Un altre tema per comentar, el dijous en un principi crec que tenim partit, es “Sant Bernat”. Com ho teniu per jugar, comenteu si podeu ó si no, ho comentariem amb el organitzador per vore de camviar el partit.
  Au espere comentaris.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials