Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana 29-30 d’Octubre per al NBAlzira.

 

C.D. Don Bosco Valencia Vs. NBAlzira Senior “A” Masc.

Diumenge  30 d’Octubre al Pavelló Municipal “La Petxina de València. 19.00 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 3.

El primer equip masculí afronta la tercera jornada amb la intenció de sumar la tercera victòria consecutiva i continuar invicte, fent bo l’esforç en la preparació de pretemporada, com ja ocorrerà l’any passat. El rival serà el C.D. Don Bosco de Valencia ,que está clasificat en sisè lloc amb una victòria a casa i una derrota a domicili la jornada anterior en la difícil pista del Montcada,  es preveu com un dels equips referents de la categoria, el qual podrà calibrar el vertader nivell del nostre equip.

 

C.B. Joventut Xàbia Vs. NBAlzira Senior Femení.

Dissabte  29 d’Octubre al Poliesportiu Miguel Buigues. 16.00 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 3.

En aquesta tercera jornada, el Senior Femení intentarà aconseguir la primera victoria de la temporada fora de casa en la pista del C.B. Joventut Xàbia, que ve de pedre el seu últim partit en Benifaio per 100-39. Cap dels dos conjunts coneix la victòria, així que serà un partit molt interesant i competit. Coneixent a les jugadores, i amb els bons entrenaments que estan fent, segur que ho donen tot a la pista per aconseguir estrenar la casella de victòries aquesta temporada.

 

C.B. El Perelló Casa Eusebio Vs. Blasmetal Aluminis NBAlzira Senior “B” Masc.

Dissabte  29 d’Octubre al Poliesportiu de El Perello. 18.00 hores.

Categoria Primera Zonal. Jornada 3.

Després de enfrontar-se a dos dels equips mes importants de la categoria Zonal, el Blasmetal Aluminis buscarà la seua primera victòria front un rival que tampoc coneix el que es guanyar en aquest inici de temporada, el CB Perello Casa Eusebio Rte. L’equip de la Ribera Baixa ve de perdre a domicili front La Font de la Figuera per 67-50 i està classificat en la desena posició. Aquest partit suposarà també el retrobament amb antics ex-jugadors del nostre club, com Jose Grande, el qual va tindre una important trajectòria durant molts anys.

 

 

Els encontres de la pedrera son:

Escoles Esportives Ondara Vs. Base Sportleader NBAlzira Junior Masc.

Dissabte  29 d’Octubre al Poliesportiu Municipal d’Ondara. 16.00 hores.

Categoria Junior Primera Zonal. Jornada 3.

Després de la jornada de descans el cap de setmana passat, els xicons de Fran Pérez “Villa” han tingut molt de temps per preparar aquest segon encontre de la lliga en el que s’enfrontaran a les Escoles Esportives d’Ondara, per intentar continuar invictes i no perdre l’oportunitat de ficar-se en les primeres posicions de la taula classificatòria. L’Ondara ve de perdre front al Carcaixent i està cinquè amb un partit guanyat i un perdut. L’ equip amb la màxima motivació per a tractar de continuar dalt de la classificació, recupera al jugador lesionat Héctor Peris.

EMB Denia 97 Vs. Gurphac NBAlzira Cadet Masc.

Diumenge  30 d’Octubre al Poliesportiu Municipal de Denia. 10.30 hores.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 2.

Desplaçament a les sempre difícils  pistes d’ Alacant, en esta ocasió al nou pavelló de Dènia, que tindrem ocasió d’ estrenar en el dia de la seua inauguració. L’ equip local se’ns presentarà amb la necessitat de guanyar al seu debut a casa després de la derrota inicial a La Encarnación. L’ equip local es un vell conegut dels pupils d’ Alberto, als que ja vam superar la temporada passada als dos partits de la copa federació, i és un equip que juga a un alt nivell d’ exigència i dinamisme en el seu joc. Els nostres cadets hauran de demostrar la seua constància i compromís per a tractar de continuar encapçalant la classificació després d’ un primer  partit quasi de tràmit disputat a casa contra el CB Algemesí, el qual no va ser rival en cap moment per a les nostres promeses.

 

Auto Selecció C.B. Algemesí Vs. NBAlzira Grana Cadet Masc.

Dissabte 29 d’Octubre al Poliesportiu Municipal 9 d’Octubre. 09.30 hores.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 2.

Després del debut a la categoria dels nostres jugadors de primer any ja saben les dificultats que els espera durant la temporada, durant la setmana de la mà de Rafa de segur que han començat a treballar a un major nivell d’ intensitat. El proper rival, conegut per la recent visita del passat dissabte al Fontana, deu de ser una bona pedra de toc per a que el nostre equip vaja agafant confiança i ens done la primera alegria.

 

 

NBAlzira Cadet Fem. Vs. Jovens Almassera.

Dissabte 29 d’Octubre al Fontana Mogor d’Alzira. 09.00 hores.

Categoria Cadet Fem. I.R. Preferent. Jornada 2.

Primer partit a casa de les nostres xiques després de la derrota inicial en la sempre difícil pista de Benifaió. El nostre rival ve de rebre una severa derrota com a local davant de Maristes, per lo que pot ser un rival propici per a començar a sumar victòries al nostre caseller. Es presenta com a un partit igualat que deurem de lluitar fins el final i tindre confiança en les nostres possibilitats.

 

 

C.B. Tavernes Vs. Instituto Jarque NBAlzira Infantil Masc.

Dissabte 29 d’Octubre al Poliesportiu Municipal de Tavernes. 10.00 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Preferent. Jornada 2.

Després de la primera i còmoda victòria com a local de la primera jornada, ens desplaçarem a la pista del Tavernes, on ja ens enfrontarem en pretemporada amb una abultada derrota. El nostre remodelat equip d’ esta temporada, de la mà de Toni Salom, haurà de demostrar que en estes setmanes s’ha treballat bé i dur per a ser competitius, i amb la recuperació dels jugadors lesionats durant la pretemporada i amb el ple rendiment de tots els jugadors de la curta plantilla, de segur que podrem gaudir de grans matins de bàsquet.

 

 

C.B. Tavernes “B”Vs. NBAlzira Grana Infantil Masc.

Dissabte 29 d’Octubre al Poliesportiu Municipal de Tavernes. 12.00 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Zonal. Jornada 2.

El nostre infantil de primer any després de la primera derrota com a local de segur que es va trobar amb un sabor agre-dolç del debut, per ser capaços de competir amb un equip superior físicament durant determinats moments del partit, però que sense solidesa i continuïtat en la resta es van veure clarament superats. De segur que amb el treball diari, superarem aquestes llacunes i amb compromís i sacrifici arribarem a la victòria. Sort valents!!!

 

NBAlzira Blau Aleví Masc. Vs. Inasema Canals

Dissabte 29 d’Octubre al Fontana Mogort d’Alzira. 09.00 hores.

Categoria Aleví Masc. NP1. Jornada 2.

Primer partit a casa de l’alevi blau, on tindra que demostrar la milloria en el seu joc que esta experimentant, el Canals descansa en la jornada 1, doncs sera el seu primer partit .

Esperem que els nostres joves jugadors ens donen una alegria promte i lluiten com en ela segona part del partit d’alginet.

 

Digitimpres NBAlzira benjamí VS Sueca

Dissabte 29 d’Octubre al Fontana Mogort d’Alzira a les 10:45

Categoria Benjamí masculi NP1. Jornada 1

Debut dels nostres menuts/des del club a la nova lliga de federació per a la categoria benjamí. L’ equip es presenta amb una continuïtat del treball ja iniciat en anys anteriors per part de Pep Borrull, i l’ equip es basarà amb el que l’ any passat va ser sub-campió  i tractarà de fer-se fort als partits de casa disputats al Fontana.


 

Un comentario para “PRÈVIA PARTITS 29/30 d’OCTUBRE”

  • Fran says:

    MOlt bona idea i original, lo de possar el marcador en primera pagina.
    encara que pot donar algo de confusio el resultat si no et fixes be en el : vs, en; pero molt bona idea. gracies!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials