Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El Caden Gruphac del NB Alzira aconseguí una nova victòria per un ampli marcador en casa del CB Dènia per 28 a 70.

Ja des dels primers compassos de l’encontre l’equip de la Ribera demostrava la seua superioritat infligint un parcial a final de quart de 2-18, permitent la primera cistella del equip local a l’últim segon d’aquest primer període. La defensa pressionant era fins a eixe moment totalment impenetrable.

Jesús en un partit de la temporada pasada.

En el segon quart canvia un poc el joc dels dos equips. CB Dènia trobava mes oportunitats per anotar degut a l’abaixada d’intensitat dels nostres, malgrat aixó, no veieren en cap moment disminuït  l‘avantatge aconseguit al primer quart. 12-21 va ser el resultat del segon quart, per acabar la primera part 14-39.

Després del descans, amb la intenció per part del entrenador Alberto Lahoz de tornar a la senda marcada de pressió en el inici del partit, el Gruphac tornà als guarismes que les bones defensen amb intensitat aconsegueixen, permitent només  4 punts per 17 dels nostres, el que suposava ja una diferencia massa gran per a pensar amb una remuntada del CB Dénia.

Degut això, el quart període fou calcat al l’últim de la primera part, l’ intensitat fou menor, tant en defensa com en atac, cosa habitual dels equips que amb rendes grans se saben guanyadors,  finalitzant aquest quart amb un parcial 10-14. A la fí, 28-70.

Victòria sense pal·liatius del Cadet Gruphac una jornada mes, encara que la sensació del seu entrenador, que du la exigència màxima com a segell dels seus equips, fou agredolça, ja que  es sabedor totalment de la capacitat de tots els seus jugadors per a no baixar el ritme en cap moment del partit, malgrat els avantatges que puguen dur al marcador, i mantenint una regularitat en la intensitat que els permeta continuar desenvolupant lo entrenat per a seguir creixent com als bons jugadors que son.

El Cadet Gruphac es líder de la categoria amb dos victòries encapçalant també la taula de millor atac i millor defensa. Enhorabona xicons per la victòria. A continuar treballant als entrenaments per seguir guanyant amb eixa autoritat.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials