Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana per al NBAlzira.

 

NBAlzira Senior “A” Masc. Vs. CD Berenguer Dalmau “A” Catarroja

Dissabte 5 de Novembre al Fontana Mogort d’Alzira.  16.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 4.

Amb la intenció de continuar imbatuts en la tornada a Autonòmica, els de Alberto Lahoz, es presenten en la jornada 4 amb possibilitats de ficar-se al cap davant de la taula classificatòria amb el permís de Xàtiva i Moncada que son els altres dos conjunts que encara no han perdut cap partit en aquest inici de lliga. El rival del Senior, el Berenguer Dalmau de Catarroja, ve de perdre a casa contra un dels co-líders, el Moncada, per 49-67, i està situat en la dècima posició amb una victòria i dues derrotes. Esperem que el públic, tal i com passà la ultima jornada a casa, espente a l’equip cap a llideratge.

 

NBAlzira Senior Femení descansa aquesta jornada.

 

Blasmetal Aluminis NBAlzira Senior “B” Masc. Vs. Maristas “B”

Dissabte 5 de Novembre al Fontana Mogort d’Alzira.  16.30 hores.

Categoria Primera Zonal. Jornada 4.

Després de la jornada de descans obligatori per la pluja de la darrera setmana, el Blasmetal Aluminis no oblida la oportunitat que es brinda de nou per estrenar el caseller de victòries front al Maristas “B”, que arriba amb tres derrotes en les tres jornades que portem de lliga. El Blasmetal Aluminis està obligat a pelear la victòria i demostrar el seu compromís de millora.

 

 

 

 

Els encontres de la pedrera son:

Base Sportleader NBAlzira Junior Masc. Vs. BC l’Alcudia.

Dissabte 5 de Novembre al Fontana Mogort d’Alzira.  18.30 hores.

Categoria Junior Primera Zonal. Jornada 4.

Els nostres juniors tenen l’ oportunitat de consolidar este bon arranc de lliga on no coneixen la derrota, amb un partit a casa contra un BC L’Alcudia  que no coneix la victòria i que ve de perdre a casa contra el Carcaixent. El nostre equip comença a  tindre a tots els jugadors ja plenament recuperats i a disposició de Fran Pérez amb les incorporacions al ritme normal d’ entrenaments d’ Edi i Héctor. A més, l’ horari dels partits dels sèniors mascul·lins i el descans del senior femení, els permet ser el “partit de la jornada” d’ este cap de setmana a les 18.30 h al nostre Fontana.

 

 

Gurphac NBAlzira Cadet Masc. Vs. Escoles Esportives Ondara

Dissabte 5 de Novembre al Fontana Mogort d’Alzira.  09.00 hores.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 3.

Este dissabte haurem de matinar per a seguir les evolucions d’ un dels nostres equips referència de la pedrera. Els cadets del Gruphac han començat amb bon peu en esta nova categoria i encapçalen la classificació amb uns grans numeros que els permet ser el millor atac i la millor defensa. Hauran de refrendar aquest prometedor inici amb el sempre díficil equip d’ Ondara, que ve de perdre a casa contra La Encarnació.

 

NBAlzira Grana Cadet Masc. Vs EMB Dènia 97.

Dissabte 5 de Novembre al Fontana Mogort d’Alzira.  10.45 hores.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 3.

Al mateix grup el Cadet Grana lluitarà fermament per la primera victòria de la temporada amb el partit a casa contra el passat rival de Gruphac, el EMB Dènia 97, equip jove ,que està notant la falta d’ adaptació a la categoria, però amb grans condicions físiques que encara tampoc s’ha estrenat. De segur que després del mal resultat en Algemesí, este equip en progressió lluitarà fins el final per la victòria davant un rival directe.

 

 CB Tavernes Vs. NBAlzira Cadet Fem.

Dissabte 5 de Novembre al Pol. Mun. de Tavernes.  12.00 hores.

Categoria Cadet Fem. I.R. Preferent. Jornada 3.

Després del partit amb final d’ infart disputat a casa contra el Joves de l’ Almàssera, se’ns presenta este cap de setmana la sempre díficil visita al pavelló de Tavernes, on un rival que coneixem ve de guanyar per la mínima al Maristas. Haurem de continuar creixent com a grup, en un equip barrejat amb infantils, on totes les jugadores deuen començar a sumar si volem competir en igualtat de condicions a la categoria. Sort xiques!!

 

Instituto Jarque NBAlzira Infantil Masc. Vs. CYCA Gandia

Dissabte 5 de Novembre al Fontana Mogort d’Alzira.  09.00 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Preferent. Jornada 3.

Després d’ una jornada de descans, l’ Instituto Jarque reprèn la competició a casa contra un dels rivals a seguir en la categoria, el CYCA Gandia, el qual ve de guanyar en casa per 63-44 al San José “A”, lliderant actualment la classificació. Amb aquesta pedra de toc començarem a saber les possibilitats reals que ens depara este remodelat equip de preferent. De segur que al nostre Fontana, ningú ens guanya!!

 

NBAlzira Grana Infantil Masc. Vs San Pedro Moixent

Dissabte 5 de Novembre al Fontana Mogort d’Alzira.  10.45 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Zonal. Jornada 3.

Data important per als nostres en este nou partit a casa contra el San Pedro Moixent, el qual ve de perdre 42-83 front al Canals. Després de les bones sensacions, malgrat la derrota, a Tavernes, on el desencert des del tir lliure impedí la victòria, i amb noves confiances per a este grup de xics de primer any, segur que serem capaços de brillar davant un rival que coneixem de la pretemporada.

 

 

CB Algemesí Vs. NBAlzira Blau Aleví Masc.

Dissabte 5 de Novembre al Pavelló municipal 9 d’Octubre 12.00 hores.

Categoria Aleví Masc. NP1. Jornada 3.

L’Algemesí encara no ha jugat cap partit en el que va de lliga, per el que el rival serà una total incognita. Els de Fran Pérez “Villa” tindran que donar el màxim per sumar la segona victòria consecutiva i continuar en la part alta de la taula ja que només hi ha un equip invicte.

 

C.B.Alginet vs  NBAlzira Benjamí Digitimpres

Dissabte 5 de novembre al pavello d’Alginet

Categoria Benjamí NP1. Jornada 2

Els mes menuts del Club faran el seu primer desplasament de la temporada a la pista de l’Alginet que ve de pedre contra el Genoves de 10 punts en la 1ªjornada, mentres els nostres venen de tancar marcador per 59-9. Esperem que continue el bon joc en casa de uns dels equips importants de la categoria.

 

El aleví grana per problemes amb conselleria començaran la lliga a partir del dia 12.

3 comentarios para “PRÈVIA PARTITS 5/6 DE NOVEMBRE”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials