Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

A la tercera va la vençuda i el equip Senior Blasmetal Aluminis de Primera Zonal va aconseguir en casa la primera victòria de la temporada front al Maristes B de València per 60 a 52.

Blasmetal Aluminis

Els de Borrull arribaven al partit amb tota la plantilla disponible per enfrontar-se al jove equip del Maristes B que venia també buscant l’estrena esta temporada en l’apartat de victòries. Així doncs, començà l’encontre amb un Blasmetal Aluminis amb molt més ritme que el seu rival, sobre tot en defensa, ja que pogueren recuperar el baló en varies ocasions i culminar en ràpids contraatacs, pel que ja des d’un principi es marcava una xicoteta distància al marcador i la intenció de no pedre la iniciativa en cap moment del partit. El resultat final del primer quart fou de 13-7.

El segon va estar una mica més igualat i el Maristes aconseguia parlar de tu a tu al Blasmetal en atac. Fruit d’això, els visitants acabaren el quart anotant més del doble de punts que en el primer parcial, un total de 16 punts per 17 dels locals, que havien baixat un poc la guàrdia en defensa.

En la represa, continuant amb la fluïdesa en atac per part del Blasmetal, la consigna era clara: no permetre tants punts en defensa. D’esta manera, amb un poc més de pressió, els locals no permeteren que Maristes tornaren a apropar-se al marcador. 18-12 va ser el resultat del tercer quart.

Ja en l’últim període que s’iniciava amb un marcador favorable als locals de 48 a 35, poguérem vore com els visitants apretaren de valent per intentar la remuntada, però el Blasmetal Aluminis, no sense molt de esforç, va poder aguantar el tipus, i malgrat que el quart parcial fou desfavorable, 12 a 17, la victòria es queda a casa, encara que les lesions de Raúl i l’expulsió per faltes de Fèlix feren que no pogueren ajudar en els últims minuts quan tanta falta feien.

Destacable el capità Fèlix Lahoz, amb un percentatge de tir quasi immaculat des de la mitja distancia. 19 punts per al capi. Rafa Roca amb 11 va poder imposar-se en la pintura. Raúl que estava quallant un bon paper al rebot i de cara a l’anella, 9 punts fins el moment, va sofrir un fort colp que l’obligà a abandonar l’encontre lesionat. Esperem que per al partit que ve estiga recuperat.

Ara, a entrenar més si cal per continuar millorant i guanyant. El proper encontre serà contra el subcampió de la categoria la darrera temporada, l’Albaida, en el que suposa de nou un encontre dels més durs que li esperen al Blasmetal Aluminis en esta categoria de primera zonal.

9 comentarios para “VICTÒRIA DEL BLASMETAL ALUMINIS FRONT MARISTAS B”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials