Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Cadet femení

Desprès de lluitar tot el partit, un sèptim quart per oblidar deixa sense opcions de victòria al cadet.

No va poder arribar la primera victòria per al Cadet Femení en la seua visita a la pista del CB Tavernes en el partit corresponent a la tercera jornada de la categoria Preferent. Les xiques de Inma i Meli, malgrat l’esforç, acabaren l’encontre amb un resultat de 60 a 46.

El inici del encontre fou prou igualat, 8-10 per a les nostres cadets en el primer dels 8 quarts que es disputen en aquesta categoria. La millora en atac era notable en aquest primer període comparat en partits anteriors, encara que en els dos següents  quarts se va perdre la fluïdesa anotadora: 8-4 i 6-2 van ser els tantejos del segon y tercer quart. Una vegada arribat el període previ al descans, les nostres continuaren amb l’ intensitat defensiva que fins ara pareixia estar funcionant i donaren un pas avant en atac per fer un meritori parcial final al quart període de 6-12, cosa que deixava el partit viu per a la segon part. Al descans 32-28.

Fou en la segona part quan el joc en atac va sofrir molts moments de irregularitat i on es va perdre les opcions a la victòria. A la represa, en el cinquè quart, les nostres continuaven jugant be i tornaren a guanyar el parcial (4-7), inclús aconseguiren ficar-se per davant al marcador, però un sisè i setè quart amb només quatre punts anotats fou una mancança difícil de superar. Les jugadores que aportaven claredat al atac anaven sent eliminades per faltes i no es va poder seguir el ritme molt mes regular en anotació de les jugadores de Tavernes.

Així doncs, s’arribava a un últim quart amb la necessitat de remuntar onze punts, cosa que no va poder ocórrer malgrat la lluita de les jugadores que intentaren en tot moment endur-se un bon resultat. 9 a 7 fou el parcial en l’últim període per acabar amb 60 per a les de Tavernes i 46 per a les nostres Cadets.

En l’apartat individual, encara que hi ha que felicitar l’aportació i millora del equip sencer,  destaquem a Carmen amb 19 punts i 8 rebots, ajudada en la pintura per Paula que destacà també en l’apartat rebotejador.

La jornada pròxima La Encarnación, que tampoc coneix la victòria, visitarà el Fontana. Ànim xiques!

8 comentarios para “EL CADET FEMENÍ CAU EN CASA DEL CB TAVERNES”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials