Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Estos son els encontres d’aquest cap de setmana per al NBAlzira.

 

Herbodietetica Prats Almussafes Vs NBAlzira Senior “A” Masc.

Diumentge 13 de Novembre al Poliesportiu de Almussafes, 12.00 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 5.

Junt a Xàtiva i Moncada, el nostre Senior A comparteix liderat en la categoria Autonòmica, al ser els únics que no coneixen la derrota en el que va de lliga. En Almussafes se tractarà de continuar així i no perdre les posicions de privilegi. Almussafes ve de perdre contra un del coliders, el CB Moncada, i està inesperadament l’ onzé en la classificació amb només una victòria després de la gran temporada que realitzaren el curs passat on quedaren subcampions de preferent. Esperem que Alberto puga contar amb tota la plantilla per enfrontar-se a un bon equip que la temporada passada ens guanyà els dos partits en la categoria Preferent.

CB Banyeres Vs. NBAlzira Senior Femení.

Diumentge 13 de Novembre al Poliesportiu de Banyeres, 18.30 hores.

Categoria Autonòmica. Jornada 5.

Després de la jornada de descans, les nostres se desplaçaran a Banyeres per jugar un partit, a priori, molt igualat. Banyeres està dos posicions per davant del Senior Femení amb tan sols una victòria, i rep pràcticament els mateixos punts per partit que el nostre equip, el qual tindrà que millorar en atac per poder aconseguir la primera victòria aquest any.

 

CB Ciutat d’Albaida Vs. Blasmetal Aluminis NBAlzira Senior “B” Masc.

Diumentge 13 de Novembre al Pavelló Mun. d’Albaida.  11.45 hores.

Categoria Primera Zonal. Jornada 5.

Blasmetal Aluminis ja ha aconseguit la primera victòria de la temporada en la jornada anterior, ara, front a un rival que està segon en la taula, deurà demostrar que pot pelear contra qualsevol dels equips de la categoria. En principi, es un dels desplaçaments més complicats de l’any, però Blasmetal Aluminis ho donarà tot per poder sumar dos bons resultats seguits. L’Albaida, amb només una derrota, ve de guanyar en casa de La Font de la Figuera per quatre punts. En l’apartat de punts rebuts, els dos equips estan igualats. Serà en atac on els d’Alzira deuran millorar per tindre opcions a la victòria.

 

Els encontres de la pedrera son:

CB Juventut Xàbia Vs. Base Sportleader NBAlzira Junior Masc.

Dissabte 12 de Novembre al Pol. Miguel Buigues,  16.00 hores.

Categoria Junior Primera Zonal. Jornada 5.

Invictes fins ara, l’equip Junior Base Sportleader, viatjarà a la pista del Xàbia per intentar ficar-se al capdavant de la taula. Desprès de guanyar tots els seus partits amb comoditat, els de Fran Pérez s’enfrontaran a un equip que ve de perdre contra el veïns de Carcaixent per 65 a 32, i estan situats en la posició setena amb una victòria i tres derrotes. Base Sportleader, que de moment compta amb la millor defensa del campionat, està en la quinta posició degut a la jornada de descans. Esperem que una vegada als equips de dalt els toque eixa jornada de descans, els nostres puguen aconseguir el liderat, però clar està, això passa per donar-ho tot i guanyar en Xàbia primer.

CB Juventut Xàbia Vs. Gurphac NBAlzira Cadet Masc.

Dissabte 12 de Novembre al Pol. Miguel Buigues,  11.00 hores.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 4.

Abans del Junior Base, el Gruphac jugarà també en la pista del Xàbia A, que junt amb l’altre equip de Xàbia a la mateixa categoria, està cuer i sense conèixer la victòria. El Gruphac en contra, du un ritme fabulós: primer, amb el millor atac i la millor defensa del campionat. Destacable els només 83 punts rebuts en tres partits. Esperem que no perden la costum, facen un bon paper i continuen líders quan tornen a Alzira.

Escoles Esportives Ondara Vs. Cadet Masc. Grana

Dissabte 12 de Novembre al Pol. Mun. d’Ondara, 10.30 hores.

Categoria Cadet Masc. I.R. Zonal Jornada 4.

El capritxos calendari ha volgut que el rival que deixa l’altre equip cadet d’Alzira en la categoria, jugue immediatament contra el Cadet Grana en la jornada següent. Així doncs, l’Ondara ve de perdre contra el Gruphac per 65 a 34, i està classificat en la posició sisena amb una victòria i dues derrotes. L’equip de Rafa Ros tindrà que donar el màxim per reflectir els bons entrenaments que aquest equip fa durant la setmana, e intentar aconseguir la primera victòria per començar a pujar posicions en la taula.

 

 NBAlzira Cadet Fem. Vs La Encarnación.

Dissabte 12 de Novembre en el Fontana Mogort d’Alzira.  10.00 hores.

Categoria Cadet Fem. I.R. Preferent. Jornada 4.

Les xiques venen de perdre 60-46 front al Tavernes, després d’ un partit disputat on van competir fins el final. I estan  penúltimes sense conèixer la victòria, només per davant de La Encarnación que te un basquet averatge pitjor. La Encarnación ve de perdre front a Maristes per 19-52, i este partit a casa ha de suposar el despegue en la classificació d’ este equips de xiques.

 

CB Quart 99 Vs. Instituto Jarque NBAlzira Infantil Masc.

Dissabte 12de Novembre al IES Riu Túria de Quart de Poblet. 10.45 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Preferent. Jornada 4.

El Instituto Jarque guanyà la jornada pasada al Gandia per 49-47 amb molt de patiment, però amb baixes sensibles del quintet titular i ben reforçat amb 4 jugadors de l’ equip grana de zonal.  Encara no han perdut cap partit i estan en la cinquena posició. El CB Quart està per davant al tindre un partit mes jugat, també guanyat, per lo tant està amb tres victòries i cap derrota, i serà una difícil visita per a mantindre l’ imbatibilitat.

CB Larrode Vs. NBAlzira Infantil Grana Masc.

Dissabte 12 de Novembre al  Col·legi Larrode de Catarroja, 10.30 hores.

Categoria Infantil Masc. I.R. Zonal. Jornada 4.

Partit difícil per als nostres. Equips totalment oposats. Mentre el Cadet Grana no ha pogut sumar cap victòria en tres partits, Larrode du tres guanyats i cap perdut i està en la part alta de la classificació. No obstant, la continua progressió dels nostres els faran que cada vegada siguen més competitius.

 

NBAlzira Aleví Blau Vs. Valencia CB

Dissabte 12 de Novembre al Fontana Mogort d’Alzira, 10.00 hores.

Categoria Aleví Masc. NP1. Jornada 4.

L’aleví ve de perdre amb claredat front al Algemesí i està cinquè amb una victòria i dues derrotes. El València CB es últim amb sols un partit jugat i guanyat per 50-0. Partit complicat i dur que els espera als nostres alevins.

 

CB Genovés Vs. NBAlzira Aleví Grana

Dissabte 12 de Novembre al Pavelló Municipal de Genovés, 11.00 hores.

Categoria Aleví NP Valencia. Jornada 1.

Primer partit del any per l’aleví grana. Després de  2 mesos entrenant l’aleví grana disputarà el seu primer partit de lliga, la majoria son xiquets i xiquetes que juguen a basquet el seu primer any, esperem que prompte estrenen el seu casiller de victòries.

NBAlzira Benjamí Vs. Valencia BC “A”

Dissabte 12 de Novembre al Fontana Mogort d’Alzira, 10.00 hores.

Categoria Benjamí NP1. Jornada 3.

Primer contra segon, així que partit interessant el que els espera als nostres menuts que rebran al Valencia, líder invicte de la categoria. El xiquets de Borrull venen d’haver perdut el primer partit en la lliga contra l’Alginet la darrera setmana. Partit on deuran treballar de valent per aconseguir algo positiu.

 

 

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials