Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Tres victòries en tres partits es el que du el Cadet Gruphac que aquest pasat dissabte dia 5 guanyà en la tercera jornada al Ondara amb comoditat per 65-34. L’equip de la Marina, amb un base amb moltes condicions, i amb un joc interior de pes i altura, res va poder fer davant la defensa pressionant característica del nostre Cadet Gruphac.

No va ser bo el començament del xicons de Alberto Lahoz que amb poc d’encert cara a la anella i amb una defensa amb poca consistència perderen el primer quart per 8-11.
Després dels ajustos necessaris els nostres eixiren a per totes i l’augment de intensitat i la millora en la marca de línies de pase donaren com a resultat un parcial de 24-7 en aquest segon període, per arribar al descans ja amb una avantatge prou important, 30-18.


No es costum del Gruphac, una vegada posat en ritme, baixar l’ intensitat, i si be no acompanyà com en el quart anterior l’encert en el tir, hi hagueren moltes pèrdues en l’últim pase quan arribaven sols al contraatac , de nou deixaren a l’Ondara amb només 8 punts. Per contra els nostres aconseguiren 14, deixant pràcticament sentenciat l’encontre a falta de l’últim quart.

En aquest últim període, la velocitat de creuer del Gruphac continuà fins arribar al seu destí que era la victòria. L’Ondara intentà defendre en zona, però la capacitat rebotejadora del nostre cadet propicia segones oportunitats que no es desperdiciaren. A la fi treballada i còmoda victòria per 65-34, sense donar opcions al rival. Aquest quart també va ser positiu al marcador, 19-8 per als de casa.

En l’apartat estadístic individual es difícil destacar un sol jugador, ja que tres d’ells com son Eric, Jesús i Alfred superaren els 12 punts, a part de fer un bon grapat de rebots. També Ángel amb 7-7, Bogdan 8-6 aportaren, segons la estadística, tant en atac com en rebots en defensa. Però en aquest equip, que sap que la solidaritat defensiva es el seu fort, destaquen tots.

Líders de la categoria amb 3 victòries, totes elles per ampli marcador, i cap derrota. Aquest es el balanç del Gruphac que el dissabte 12 visitarà la canxa del cuer, el Juventut Xàbia. A seguir treballant xicons!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials